Publikum anmelder nyt feelgood-drama: "Rørende film som overrasker på alle leder"

'CODA' har biografpremiere i denne uge
CODA
(© Nordisk Film)

På torsdag er der premiere på CODA, og i den forbindelse afholdt vi i samarbejde med Nordisk Film Distribution en #kinotur på filmen.

'CODA' er et drama om teenageren Ruby, der er den eneste i sin familie, som kan høre. Ruby forsøger at balancere sin daglige skolegang med det hårde arbejde ved siden af, hvor hun hjælper sine døve forældre og bror med den økonomisk pressede fiskeriforretning. Selvom hun elsker sin familie, og gerne agerer tolk for dem, begynder hun at se et andet liv for sig.

Efter visningen delte flere af deltagerne deres mening om filmen på kino.dk, og det er der kommet en række forrygende citater ud af:

- Rørende film som overrasker på alle leder. En virkelig klassisk teenage feel-good film sat i moderne tid, som spiller på de helt rigtige elementer fra sang, følelser og humor. Man kan ikke undgå at blive draget af historiens fortællinger og sætte sig ind i hovedpersonen og en helt anden for hverdag, skriver brugeren Simon.

CODA / Nordisk Film

- Super rørende film som virkelig tester tårekanalerne. God musik hele vejen igennem og meget inspirerende som minder en om vigtige emner såsom sammenhold, ikke at dømme andre og vigtigheden i relationer, skriver Marethe.

- Dejlig, sød film der går lige i hjertet. Skal man bare slå hjernen lidt fra og nyde en god film er 'CODA' et godt bud. Det er måske ikke den største og bedste film du ser i år, men du kommer til at hygge dig og blive underholdt. Man får både grint og måske også grædt lidt, på den gode måde, lyder det fra brugeren Ea.

- En rigtig feel good movie. Karaktererne er velspillede og jeg var underholdt under hele filmen. En rørende, sjov og varm film ❤️ 5 stjerner herfra, skriver Moon.

- 'CODA' er en velfungerende feel good film med en rigtig fin sammenspil mellem skuespillerne. En rørende og sjov film med musik. Jeg vil anbefale den hvis man er til feel good film, skriver Michelle om filmen.

Vil du også gerne se film før premieren, hvor det eneste, det koster, er en anmeldelse på kino.dk? Så kan du selv komme med til #kinotur. Følg os på Instagram, hvor vi lægger nye invitationer ud, eller bliv medlem af vores Facebook-gruppe #kinotur.

CODA får biografpremiere den 4. november.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)