Premieredatoer på Hellboy, Harley Quinn og succes-gyser

Superhelte og død på repeat
Billede
(© Warner Bros. / UIP )

Vi lever i en tid, hvor superhelte- og gyserfilm nærmest aldrig har været bedre - og nu kan du glæde dig til to nye af slagsen, der netop er blevet tilføjet på vores omfattende filmkalender. Desværre har en anden ventet superhelt rykket sin premieredato. 

Happy Death Day 2U
'Groundhog Day' møder 'Scream' i den populære komedie-gyser Happy Death Day, hvor pigen Tree må genopleve sin egen mord-dag om og om igen. Filmens succes affødte spekulationerne om en to'er, og den er nu fuldt bekræftet med en premieredato. Instruktør og skuespillere vender tilbage i endnu en omgang død på repeat, som du endda kan opleve med din udkårne på Valentins Dag til næste år.
Premiere 14. februar 2019.

Hellboy
Stranger Things-stjernen David Harbour skal prøve kræfter med den røde djævel i et nyt Hellboy-reboot. Vi må desværre vente lidt længere end forventet, da premieredatoen er blevet rykket tre måneder, og nu altså skal i konkurrence med superhelte-kollegaerne fra Avengers 4 og Shazam!, der også rammer biografen i samme måned.
Premieredato 11. april 2019.

Birds of Prey
Selvom Suicide Squad langt fra blev den film, som vi havde håbet på, så er de fleste alligevel enige om, at Margot Robbie var fabelagtigt i rollen som den sindssyge Harley Quinn. Hun får nu følgeskab af superheltinderne Black Canary, Huntress og Renee Montoya i deres egen film 'Birds of Prey', selvfølgelig baseret på DC tegneserierne af samme navn. I filmen må de slå sig sammen for at redde en lille pige fra den onde skurk Black Mask.
Premieredato 6. februar 2020.