Populær Jeremy Renner-film får en fortsættelse - dog med store ændringer

Det næste kapitel har samlet et stærkt hold
Billede
(© Wind River / Scanbox)

Vi har her på redaktionen tidligere rost den hospitalsliggende superstjerne Jeremy Renners præstation i thrilleren 'Wind River' til skyerne. Og det virkede i den grad til, at mange bakkede op om vores begjestering for filmen fra 2017.

'Wind Rover', der er skrevet og instrueret af Taylor Sheridan, som bl.a. også er kendt for at være skaberen bag det populære Yellowstone-serieunivers, får nu en efterfølger – dog med et helt nyt hold både foran og bag kameraet.

Den originale film fulgte den amerikanske jæger Cory Lambert (Jeremy Renner) og FBI-agenten Jane Banner (Elizabeth Olsen), mens de forsøgte at opklare den unge kvinde Natalies mystiske død i Wind River-reservatet i Wyoming.

I efterfølgeren, der har fået titlen 'Wind River: The Next Chapter', er lokalsamfundet igen mødt af en række ritualistiske mord. For at hjælpe med at løse sagen tilkalder FBI hjælp fra Chip Hanson, der er Natalies bror og en nyslået tracker i området. Martin Sensmeier, som spillede rollen som Chip i den første film, er en af de få, som vender tilbage fra originalen.

Derudover vil en ny trio af skuespillere indtage filmens hovedroller, nemlig Jason Clarke, Scott Eastwood og Chaske Spencer.

 

LÆS OGSÅ: Politi-rapport afslører: Jeremy Renner ville redde sin nevø i sneplovulykke

Clarke har spillet med i en række store film som Terminator: Genisys og Dawn of the Planet of the Apes. Han kan tilmed ses i Christopher Nolans kommende film Oppenheimer, der har biografpremiere den 21. juli.

Scott Eastwood, der er søn af legenden Clint Eastwood, spillede i 2020 hovedrollen i krigsdramaet The Outpost sammen med Orlando Bloom. Han har tidligere markeret sig i Pacific Rim: Uprising og Suicide Squad. Han vil næste gang optræde i den kommende udgave af The Fast And Furious-franchisen, Fast X, som får biografpremiere den 19. maj.

Chaske Spencer fik sit store gennembrud i den anmelderroste Prime Video Western-miniserie The English, hvor han spilled over for Emily Blunt. Hans tidligere projekter tæller bl.a. Marvels Jessica Jones og Sneaky Pete. Han vil næste gang spille med i endnu en Marvel-serie, nemlig 'Echo' på Disney+.

Optagelserne er i fuld gang i Calgary i Canada og har den Emmy-nominerede Kari Skogland (The Falcon and the Winter Soldier) i instruktørsædet. Det bør bemærkes, at føromtalte Taylor Sheridan intet har med det nye projekt at gøre.

'Wind River: The Next Chapter' har endnu ikke en premieredato.

FOTO: Terminator Genisys © Paramount Pictures / Fast & Furious 8 © UIP / The English © Prime Video