Populær dansk komedie får overraskende efterfølger

Bytteriet fortsætter allerede i år
Billede
(© SF Studios)

I 2023 fik vi den danske komedie Bytte bytte baby, hvor vi mødte to vidt forskellige par, der forsøger at håndtere en fejlagtig ombytning under hver deres kunstige befrugtning.

Men hvad nu hvis den fejl faktisk slet ikke fandt sted? Det dilemma får vi svaret på i den kommende 2'er: Bytte bytte barn.

Opfølgeren vil som sagt omhandle det faktum, at den formodede ombytning fra 1'eren, egentlig ikke har fundet sted.

Forskellen fra sidst er bare, at børnene som hele historien drejer sig om, nu er blevet to år og derfor også har levet med deres respektive, men umiddelbart ukorrekte, forældre hele deres liv.

Derfor forsøger parrene, der består af Cecilie og Anders samt Liv og Malte, at flytte sammen i et kollektiv, for at alle forældre kan være mest muligt sammen med børnene. 

Parrene er dog vidt forskellige og har hver deres syn på både livsstil, indretning, spisevaner og ikke mindst opdragelsesmetoder, hvilket unægteligt vil skabe problemer. 

Spørgsmålet er så, hvordan finder man en løsning på så kompleks en situation, som alle kan leve med?

På rollelisten finder vi en række navne, som også går igen fra den første film. Heriblandt hovedrollerne Mille Dinesen (Cecilie), Katinka Lærke Petersen (Liv), Lars Ranthe (Andreas) og Kasper Dalsgaard (Malthe).

Bag kameraet finder vi også en genganger, da det er Barbara Topsøe-Rothenborg, der også instruerede 'Bytte bytte baby', som igen står bag 'Bytte bytte barn'. 

Derudover er det værd at nævne, at filmen i modsætning til sin forgænger er en Netflix-produktion, og derfor er det stadig uvist, hvorvidt vi kan forvente en dansk biografpremiere.

Mille Dinesen og Lars Ranthe er dog begge biografaktuelle denne uge i Jagtsæson 2: I medgang og modgang.

'Bytte bytte barn' har premiere på Netflix i løbet af 2024.