Politi-rapport afslører: Jeremy Renner ville redde sin nevø i sneplovulykke

Marvel-stjernen er en sand helt
Billede
(© Marvel Studios)

Det har været en hård start på året for Hollywood-stjernen Jeremy Renner. Vi var knapt én dag inde i 2023, før Marvel-skuespilleren blev sendt på hospitalet i kritisk tilstand efter en ulykke med en sneplov.

Renner er heldigvis nogenlunde ved hægterne igen – og ved godt mod. Det har han i hvert fald selv givet udtrykt for i en række hilsner til fans på de sociale medier. Senest fortalte han, at han havde brækket over 30 knogler i det forfærdelige uheld!

Nu viser det sig dog, at Jeremy Renner ikke kun spiller en helt i form af Marvel-karakteren Hawkeye. Han er en vaskeægte helt i virkeligheden.

 

LÆS OGSÅ: Glem alt om Marvel: Dette er Jeremy Renners bedste rolle

I en politirapport, som Variety har læst, fremgår det nemlig, at den 52-årige skuespiller forsøgte at stoppe sneploven, der var på vej til at ramme hans voksne nevø, da Renner blev revet ned under maskinen selv.

Jeremy Renner havde brugt ploven til at få sin nevøs vogn fri af sneen. Han forlod køretøjet uden at trække nødbremsen (the emergency break), og den tunge maskine begyndte at køre sidelæns. Ifølge rapporten virkede bremselampen ikke inde i sneplovens førerhus, ligesom at ”mekaniske problemer kan have været en faktor i ulykken”.

I et forsøg på at stoppe maskinen fra at ramme hans nevø endte Jeremy Renner altså under den tunge sneplov, hvilket førte til over 30 brækkede knogler, ”blunt chest trauma” og ortopædiske skader.

Jeremy Renner er aktuel i 2. sæson af serien Mayor of Kingstown fra den 30. januar på SkyShowtime.