Pigerne stod ude foran huset: Han var "Justin Bieber af Søborg"

Interview med Jessen-brødrene til 'Bedre tider'
'Anja & Viktor'
(© 'Anja & Viktor' / Regner Grasten Film)

Sebastian Jessen og Andreas Jessen har på trods af, at de kun er i deres 30'ere, været en del af den danske film og tv-branche i 25 år. 

De er rejst fra barnetalenter til voksenstjerner, og de nu klar til at spille overfor hinanden på film - som brødrene Karl og Lukas i feel-good komedien Bedre tider.

De har tidligere prøvet sig af som fiktionsbrødre i tv-serien 'Alfa', og det er netop manden bag den, Milad Avaz, der har valgt at bringe Jessen-drengene sammen igen. Nu i en biograffilm.

I anledning af den aktuelle film har Sebastian og Andreas Jessen besøgt vores podcast til en snak om karrieren. Om at gå fra barnestjerner til voksenskuespillere, hvordan de har kunne bruge deres egne brødredynamik i den nye film og meget mere.

Lyt til vores podcast herunder eller i din foretrukne app (søg blot på "kino.dk filmpodcast"):

I podcasten kommer Jessen-brødrene bl.a. ind på deres liv som børnestjerner, og hvordan de husker det. Især en oplevelse har gjort indtryk på lillebror Andreas, der kan huske, hvordan pigerne stod udenfor huset og ventede på storbror Sebastian.

I 1999 var ungdomsfilmen Kærlighed ved første hik om Anja og Viktor blevet et fænomen. Sebastian Jessen spillede Anjas lille bror Brian, som i den grad havde charmeret sig ind på publikum - og han begyndte at blive genkendt på gaden. Sebastian fortæller:

- Der var rigtig, rigtig, rigtig mange mennesker, der så ’Kærlighed ved første hik’ især. Så jo, det var helt klart, der tog det fart i forhold til at blive genkendt. Det er jo faktisk fuldstændig næsten stoppet nu, efter man er blevet voksen. Men som barn var det en ret stor ting, altså der fyldte det faktisk alligevel lidt.

Andreas kan afsløre, at interesseren for brormand var stor:

- Jeg kan huske, vi havde hjemme på Kildebakken, i vores barndomshjem, to flyttekasser med fanpost rettet, jeg vil sige hovedsageligt, imod Sebastian. Og vi havde jo faktisk også på et tidspunkt unge piger stående ude foran huset om morgenen, når du skulle i skole.

- Det er rigtigt. Det var også skørt, bekræfter Sebastian, hvor til Andreas har en sjov bemærkning:

- Du var en form for Bieber af Søborg. Og det var dengang, det kom på post. Det gør det ikke mere.

'Bedre tider' handler om de tre brødre Karl, Lukas og Oscar (spillet af Ari Alexander), der skal hjælpe deres enlige far med at redde familiens konkurstruede bageri. 

Faren Vagn vil løse problemet ved at lave verdens største træstamme. Men fortidens hemmeligheder begynder at boble op til overfladen.

Se traileren herunder.

'Bedre tider' kan ses i biografen fra 21. december.