Pierce Brosnan er kæmpe The Rock-fan: "Han har rejst sig som en superhelt"

Interview med holdet bag 'Black Adam'
Billede
(© Warner Bros.)

Vi har mødt holdet fra den biografaktuelle superhelte-film Black Adam, der har Dwayne ’The Rock’ Johnson i hovedrollen som ældgamle halvgud The-Adam, der vækkes til live.

Hans moralske kompas er noget anderledes end moderne verdens, og inden længe har antihelten udfordringer med superheltegruppen Justice Society of America.

Over Zoom har vi talt med DCs nye superhelte-gruppe, nemlig skuespillerne Aldis Hodge (Hawkman), 007-stjernen Pierce Brosnan (Dr. Fate), Noah Centineo (Atom Smasher) og Quintessa Swindell (Cyclone) samt den menneskelige hovedaktør Sarah Shahi (Adrianna).

 

LÆS OGSÅ: Dwayne Johnsons nye superhelte film er "episk på alle niveauer" med "non-stop action"

15 år har stjernen brugt på at realiseret projektet, som nu kan ses på det store lærred, og efter at have stået over for Dwayne Johnson, eller DJ som de bare kalder ham, ved de andre skuespillere om nogen, hvad der gemmer sig bag den muskuløse krop og den skaldede isse.

Så hvad gør The Rock til en superstjerne, ja måske den største filmstjerne i verden lige nu?

Få kollegaernes svar i video-interview øverst.

Aldis Hodge fremhæver charmen:

- Han kommer ind og er magnetisk. Ud over hans naturlige charme, er han opsvulmet, han er ren muskel. Han har en automatisk befalende tilstedeværelse, men når du snakker med ham, er det fyldt med charme, og han giver dig opmærksomhed. Han er intuitiv og forstår virkelig, hvordan han engagerer sig, lytter og forstår, hvor du kommer fra.  

Pierce Bronsnan afslører sig som en decideret Dwayne Johnson megafan:

- Han er sjov og charmerende, og han forstår komedien, han har timingen - han ved, hvor joken skal være, hvor blikket skal være.

- Jeg så filmen forleden aften i New York City, og jeg tænkte bare: Wow, jeg har arbejdet sammen med denne mand.

- Denne mand har så smuk en tilstedværelse på lærredet. Hans stemme, hans fysiske tilstand og så menneskeligheden af manden, hans sjæl, hans måde, han har alt dette. Han lever og ånder for denne film - for alt han gør, tror jeg.

- Han kommer fra en meget ydmyg baggrund, der virkelig kunne have slået en mindre mand til kantstenen. Men han har rejst sig som en superhelt.

007-stjernen fremhæver i øvrigt filmen Jungle Cruise med Emily Blunte som en favorit. 

Se alle skuespillernes reaktioner i videoen øverst.

'Black Adam' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)