Overrasker: Johnny Depp er ikke droppet til ny Pirates-film

To nye Pirates of the Caribbean-film er på vej
Billede

"Pirates of the Caribbean" var originalt titlen på en forlystelse i Disneyland, men efter den første filmatisering fra 2003 har ordene repræsenteret den uhyre populære filmserie om pirateventyr til havs.

Rygterne om nye film i franchisen og aflysninger af disse har længe svirret, men ifølge produceren bag, Hollywood-mastodonten Jerry Bruckheimer, er der stadig to nye piratfilm på vej.

Den ene af disse er et såkaldt reboot, som altså vil genstarte filmserien og formentlig omhandle helt nye karakterer. Den anden film har Margot Robbie med om bord.

Pirates of the Caribbean-filmene er måske bedst kendt for Johnny Depps præstation som den utilregnelige pirat Jack Sparrow, som faktisk sikrede skuespilleren sin første Oscar-nominering.

Depps fremtid i Hollywood er dog på nuværende tidspunkt usikker efter en meget offentlig retssag med ekskonen Amber Heard og beskyldninger om partnervold.

Bruckheimer har i nye udtalelser nu afsløret, hvad hans håb er for Johnny Depps fremtid i filmserien. Selvom de nye film vil omhandle nye karakterer, ser produceren nemlig en mulighed for Depps tilbagevenden i den første af de førnævnte kommende projekter.

- Det er et reboot. Men hvis det stod til mig, så er han med i den. Jeg elsker ham, han er en god ven. Han er en fantastisk kunstner, og han har et unikt udseende.

- Han skabte Captain Jack. Det var ikke i manuskriptet. Det var ham, der portrætterede Pepe Le Puh og Keith Richards. Det var hans fortolkning af Jack Sparrow.

Johnny Depp har i år været aktuel i de danske biografer med den franske Jeanne du Barry. Som kommentar til sin kontrovers har Depp tidligere udtalt, at han ikke føler sig boykottet af Hollywood, fordi han overhovedet ikke tænker på Hollywood.