Nyt biografeventyr kaldes: "En af de mest underholdende fantasy film længe"

Baseret på populært spil
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
(© Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (UIP))

Vi skal vente et par uger endnu, inden fantasyfilmen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lander i biografen, nemlig den 30. marts. Allerede nu er de første anmeldelser dog tikket ind - og det lover godt!

Vi har samlet en håndfuld citater fra rækken af anmeldelser, der er faldet i bl.a. kølvandet på filmens premiere på SXSW Film Festival i Austin, Texas.

Dungeons & Dragons-filmen - baseret på rollespillet af samme navn - handler om en charmerende tyv og hans hold af dristige vovehalse, hvor et tyveri af et forsvundet relikvie går helt galt, da de løber ind i nogle skumle typer.


LÆS OGSÅ: Stjernebesat hold af tyve tager på eventyr i 'Dungeons & Dragons'

Filmens rolleliste byder på bl.a. Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Rege-Jean Page and Hugh Grant.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' er instrueret af Jonathan Goldstein og John Francis Daley, der tidligere har stået bag bl.a. komedien Game Night.

I skrivende stund er 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' hele 89 % frisk hos Rotten Tomatoes, der samler anmeldelser fra diverse medier. Indtil videre er procentdelen af friskhed baseret på 28 anmeldelser.

Herunder har vi samlet et par uddrag af anmeldelserse:

 

LÆS OGSÅ: Ny Keanu Reeves-film bliver kaldt "En af de bedste actionfilm nogensinde"

- Den dybfølte historie, fortryllende karakterer, blændende visuelle effekter og sjove væsen vil gøre det muligt for filmen at blive en elsket klassiker, skriver Indiewire.

- 'Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves' er ekstremt tilgængelig og lokkende for 'ikke-fans' lige fra starten, samtidig med at den tilfredsstiller hardcore-tilhængere af spillet, skriver The Wrap.

- [Chris, red.] Pine er den hemmelige ingrediens, der holder filmen oven vande […], selv når plottet begynder at hobe sig op [...], er det ham, der gør denne film sjov, skriver Rolling Stone.

 

LÆS OGSÅ: Instruktøren bag sidste års bedste danske film er på vej med dystert fantasy-projekt 

- Selvom karaktererne ikke er videre dybe, leverer 'Honor Among Thieves' et spændende fantasy-eventyr, der, selvom det er langt, aldrig aftager i underholdning, skriver Screen Rant.

- 'Dungeons & Dragons' prøver ikke at være cool for at imponere udenforstående; den er stolt af sine fjollede fascinationer og overbevisende nok til at få skeptikerne til at overgive sig til den, skriver Vanity Fair.

- En filmatisering, der vil appellere til den nostalgiske side af eksisterende fans og underholde dem, der måtte vende det hvide ud af øjnene, når ​​Dungeon Masters, bards eller druider nævnes, skriver The Hollywood Reporter.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' har biografpremiere den 30. marts - billetsalget er startet her på kino.dk.