Ny Scream-film er større end nogensinde før: "En actionfilm forklædt som gyser"

Interview med holdet bag 'Scream 6'
Billede
(© Scream VI / SF Studios)

I denne uge er der premiere Scream 6 - og ifølge holdet bag filmen, bliver det det nyeste kapitel i gyserfranchisen også det hidtil blodigste!

'Scream 6' følger karaktererne fra den forrige film, der nu har efterladt de vante omgivelser i byen Woodsboro og er flyttet til New York City - men selv ikke storbyen kan redde dem fra endnu en gang at blive jaget af den maskeklædte Ghostface.

Blandt de tilbagevendende karakterer er Tara Carpenter - som spilles af Jenna Ortega, der siden den forrige film i 2021 har opnået mega-succes bl.a. med sin rolle som titelkarakteren i Wednesday – men også Courteney Cox vender tilbage som Gale Weathers, der har været en del af franchisen lige siden den første film fra 1996.

LÆS OGSÅ: 'Scream 6' kommer til storbyen: Se Ghostface med et usædvanligt våben i første trailer

I anledning af den nye film, har vi talt med stjernerne fra filmen samt dens to instruktører om, hvordan dette nye kapitel tager franchisen til nye højder. Se hele interviewet øverst.

- Det var helt klart meget tydeligt, at denne her film var større og blodigere på alle måder, og det var sjovt, fortæller Melissa Barrera, der spiller hovedrollen Sam Carpenter.

- Det føltes som om, at vi lavede en stor actionfilm meget af tiden. Der er så mange store set pieces og jagtsekvenser, så det føltes som en actionfilm forklædt som en gyserfilm, og det var sjovt.

LÆS OGSÅ: Skræmmende gyserikon går viralt: Politiet blev tilkaldt

Nok ser det fedt ud på skærmen, men sådan en blodig omgang er ikke lige fedt for alle bag kameraet, fortæller en af filmens stjerner:

- Flere gange havde jeg blomster med til makeup-holdet, fordi jeg var konstant smurt ind i tatoveringsdækkende makeup. Men så er der også blodet, som du enten får på hænderne eller et stiksår, fortæller Mason Gooding, der medvirker som Chad Meeks-Martin.

- Man er i deres trailer i timevis efter optagelserne, og de vil bare gerne hjem.

Du kan selv få sin for sagen, når 'Scream 6’ får premiere den 30. marts – find dine billetter her.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)