Ny Pixar-film tager danske anmeldere med storm

'Inderst inde 2' er premiereaktuel i biograferne
Inderst inde 2
(© Disney)

For ni år siden var der premiere på Inderst inde, der blev en af Pixar-studiets største filmsucceser, og som samtidig vandt anmeldernes gunst med lutter roser.

Nu har efterfølgeren premiere, og Inderst inde 2 ser ud til at følge i etterens fodspor. I hvert fald er de danske anmeldere begejstrede for den nye film, og flere giver 5 stjerner til den animerede komedie.

Samtidig har Fandango i USA meldt ud, at forsalget til 'Inderst inde 2' har slået etterens, og at det er det bedste forsalg for en Disney/Pixar-film siden 2019 med Toy Story 4. Hvad dens kommercielle formåen ender med at være, ved vi ikke, men det tegner godt.

'Inderst inde 2' vender tilbage til den unge teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig står over for en nedrivning, der skal gøre plads til noget helt uventet: nemlig nye følelser! 

Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Triste, som længe har drevet et velsmurt maskeri, ved ikke, hvad de skal mene, da karaktererne Angst, Misundelse, Flove og Kedsomhed dukker op.

Udpluk af danske anmeldelser af 'Inderst inde 2':

Berlingske, Thomas Brunstrøm, 5 stjerner

"Efterfølgeren til den fremragende 'Inderst inde' er selvfølgelig sjov og mageløst godt animeret, men også virkelig rørende og empatisk."

Politiken, Kim Skotte, 5 hjerter

"Det bliver svært at overgå den første ’Inderst Inde’, som blev en milepæl i animationshistorien i al sin genialitet. Men mindre kan også gøre det. Og toeren er en mere end værdig efterfølger."

Soundvenue, Luna Ehlers, 5 stjerner

"'Inside Out 2' er en yderst vellykket efternøler og endnu en voldsomt god skildring af barndommens og ungdommens farverige kompleksitet."

Filmmagasinet Ekko, Karoline Balstrøm, 4 stjerner:

"Opfølgeren kan selvfølgelig ikke leve op til etteren, men gensynet med de farverige følelser og pubertetsramte Riley er alligevel glædeligt."

 

'Inderst inde 2' er aktuel i de danske biografer. Køb dine billetter her på kino.dk.

LÆS OGSÅ: Pixar-boss afslører: Derfor er denne følelse den vigtigste i 'Inderst inde 2'

Køb billetter