Ny Marvel-film bliver kaldt "en perfekt og smuk afslutning" - og den bedste siden 'Endgame'

Forvent masser af tårer og masser af grin
Guardians of the Galaxy Vol. 3 / Marvel Studios
(© Guardians of the Galaxy Vol. 3 / Marvel Studios)

Marvel er tilbage og denne gang er det med den tredje og sidste film i Guardians of the Galaxy-trilogien, der af mange menes at være et af højdepunkterne i MCU.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 har premiere i næste uge, men allerede nu har de første reaktioner på tredje kapitel om Star-Lord & Co. ramt internettet, og det lyder lovende.

Blandt alle reaktionerne er der faktisk ikke en eneste, som ikke nævner, hvor rørende filmen er. Det lyder altså til, at man godt kan forvente en del tårer, hvis man holder af de gakkede rumhelte.

Forsalget til 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er startet. Find dine billetter her:

 

LÆS OGSÅ: Vildt! 'Guardians of the Galaxy 3' slår verdensrekord allerede inden den er færdig

@ian_sandwell:

- 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er en fantastisk afslutning på en fantastisk trilogi. Den er meget sjov, rørende og alle får deres eget store øjeblik. Will Poulters Warlock er en forrygende tilføjelse, men fokusset forbliver retteligt på at give Guardians en tilfredsstillende slutning.

@emil_franchi:

- Efter at have set den to gange kan jeg garantere, at 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' afslutter den perfekte MCU-trilogi. Den er hjerteknusende og morsom, og jeg har elsket det her hold lige fra det første ”ooga shaka”.

- Denne her film… Mit hjerte er helt fyldt op og knust på samme tid, der var MEGET at bearbejde. En meget kompleks historie, men den fik mig til at have det awesome.

- På trods af humoren er 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' nok den mest triste og mørke MCU-film og en vidunderligt velafrundet afslutning på Gunns trilogi, hvor alle får hvert deres store øjeblik i kampen mod en ond (men ret overfladisk) skurk. Hav lommetørklæder klar.

 

LÆS OGSÅ: Han var savnet i 'Avengers: Endgame': Nu får mægtig Marvel-helt endelig filmdebut

Mange er enige om, at dette kapitel af Guardians-holdets rejse er det bedste, men der er endda et par stykker, der mener, at det er Marvels bedste film siden Avengers: Endgame, og at den ligger i toppen af MCU-film:

- 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er den bedste i trilogien. Den mest rørende, men også den mest alvorlige. Humoren er der, og den virker, men tonen har ændret sig.

- Det er en perfekt og smuk afslutning for sine karakterer og for sagaen. Det er den bedste Marvel-film siden 'Endgame' (og Top 3 generelt).

Guardians of the Galaxy Vol. 3 får biografpremiere den 3. maj.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)