Ny Hunger Games-hovedrolle er fundet! Her er arvtageren til Katniss Everdeen

Dødsspillet vender tilbage
The Hunger Games Lionsgate
(© Lionsgate)

Forude venter en prequel til Hunger Games-filmene med titlen The Ballad Of Songbirds And Snakes. Fans af den oprindelige filmserie kan altså se frem til at vende tilbage til universet efter, at man senest fik Katniss Everdeen at se i The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i 2015.

Nu er hovedrollen til den kommende forhistorie fundet og valget er faldet på stjerneskuddet Rachel Zegler, der skal spille Lucy Gray Baird. Det skriver Deadline.

Zegler havde sin første filmrolle i Steven Spielbergs musical West Side Story fra sidste år. Hun bliver altså nu den nye heltinde i Suzanne Collins' populære univers og kommer således til at gå i Jennifer Lawrence aka Katniss Everdeens fodspor.

Rachel Zegler i musicalen 'West Side Story' fra 2021

Den 21-årige skuespiller slutter sig til den allerede offentliggjorte Tom Blyth, der skal spille en ung udgave af Coriolanus Snow, der som bekendt blev spillet af Donald Sutherland i de originale film, hvor vi fik den første med The Hunger Games i 2012.

Den kommende forhistorie er filmatiseringen af Suzanne Collins' bog af samme navn fra 2020. Bogen fortæller om de tidligere dage i Hunger Games-universet, hvor man møder en ung Coriolanus Snow, der skal være mentor for den unge Lucy Gray Baird op til hendes deltagelse i dødsspillet.

Instruktørstolen på 'Ballad of Songbirds and Snakes' bliver indtaget af Francis Lawrence, der instruerede flere af de oprindelige film.

Rachel Zegler har desuden et par andre store roller på vej inden Hunger Games-filmen heriblandt Shazam! 2: Fury of the Gods og Snow White and the Seven Dwarfs.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' er sat til at have biografpremiere den 17. november 2023.