Ny Hunger Games-film får Jennifer Lawrence til at føle sig gammel

Stjernen er dog kun 32 år (!)
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Jennifer Lawrence
(© The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (Lionsgate))

Forude venter prequel-filmen The Ballad of Songbirds and Snakes, der er en forhistorie til Hunger Games-filmene fra 2010'erne med Jennifer Lawrence i rollen som overleveren Katniss Everdeen.

I et nyt interview med stjernen fortæller hun, hvordan hun aldrig forventede at være i live, når - eller hvis - den populære franchise ville blive genindspillet. Men det får hende til at føle sig "gammel som skimmelsvamp", og uddyber: 

- Jeg kan huske, at jeg var 21 og tænkte: "Åh Gud, en dag vil de lave dem igen og genindspille dem. Men jeg vil være så gammel til den tid! Jeg vil være død!"

 

LÆS OGSÅ: Se den imponerende rolleliste til ny Hunger Games-film

Nu er det dog ikke en genindspilning, der får Lawrence til at føle alderen presse sig på, men altså prequel-filmen. Det skriver indiewire.

Den kun 32-årige skuespiller har dog også positive bemærkninger om det at blive ældre. Nemlig, at det pres, hun førhen følte, ikke eksisterer for en skuespiller i 30'erne.

Ikke desto mindre fortæller Lawrence også, at det er helt deprimerende at arbejde sammen med en 20-årig, hvilket er tilfældet med den kommende komedie 'No Hard Feelings'.

 

SE OGSÅ: Første teaser til ny Hunger Games-film varsler storslået gensyn med dødsspillet

Jennifer Lawrence spiller nemlig her overfor den 12 år yngre Andrew Barth Feldman: "Jeg har det sådan, da YouTube i første omgang blev opfundet, var du ikke født."

Det er nu nok alt sammen fortalt med et glimt i øjet, hvis man kender stjernen ret.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' er filmatiseringen af den originale Hunger Games-forfatter Suzanne Collins' bog af samme navn fra 2020. Bogen fortæller om de tidligere dage i Hunger Games-universet, hvor man bl.a. møder en ung Coriolanus Snow.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' har biografpremiere den 17. november 2023.