Ny dansk film får verdenspremiere i USA: Se den første trailer

Plakaten er også lanceret
Billede

For første gang bliver en dansk film repræsenteret på den amerikanske Socially Relevant Film Festival i New York. Festivalen fokuserer på sociale udfordringer i hele verden, og denne gang bliver det Charlotte Madsens spillefilm Asfalt, der bliver vist. Se traileren herover samt den første plakat nederst i artiklen.

Det er både en barsk og rå film om ensomhed på landevejen og svigtende familier, men også en film om troen på kærligheden og håbet om en bedre dag i morgen.

Filmen får verdenspremiere på den amerikanske festival den 18. marts kl. 19.15, hvor instruktør Charlotte Madsen og skuespiller Michael Asmussen også deltager.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen var til casting på 'Hobbitten': "Jeg fuckede det fuldstændig op"

Den omhandler lastbilchaufføren Lasse (Michael Asmussen), der ved første øjekast ligner en tarvelig kliché af en lastbilchauffør. Han ryger for mange cigaretter og viser for lidt nærvær til sine omgivelser. Pigen René (Villbjørk Malling Agger) kommer med på en tur, og det viser sig, at Lasse har en dybere karakter, hvis han har mod til at turde være sig selv. Den unge pige repræsenterer en fortid, han ellers hellere ville glemme, men aldrig helt har glemt.

Spillefilmen tager udgangspunkt i den talentfulde instruktørs egne barndomsminder fra sin fars tid som lastbilchauffør og tager publikum med ind i et miljø, som ikke mange kender til. Blandt birollerne finder vi bl.a. Lars Mikkelsen, der for nylig gæstede vores podcast. 

Asfalt får biografpremiere den 11. maj.

 

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)