Nikolaj Lie Kaas og massevis af danske stjerner er pinlige fædre og mødre i ny komedie

Første trailer og plakat til Paprika Steens nye film
Billede
(© Nordisk Film)

Paprika Steen er klar til at følge sin publikumssucces Den tid på året op med komedien Fædre og mødre, hvor hun har samlet en stjerneparade af danske skuespillere.

Nu er den første trailer og plakat landet, og den lover masser af grin og feststemning - men også højrystede forældre-diskussioner. Se traileren øverst.

'Fædre og mødre' handler om parret Ulrik og Piv, hvis datter Hannah starter i en ny skoleklasse. De bliver nu en del af den ambitiøse forældregruppe og må bevise deres værd. De skal med til årets højdepunkt, hytteturen, og herfra tager løjerne fart. Det bliver tåkrummende, genkendeligt og bittersødt. 

 

LÆS OGSÅ: Efteråret i biografen: Her er 15 film vi glæder os ekstra meget til

Komedien tager tykt pis på hele ideen om hierarkier og bestræbelserne på anerkendelse i fællesskabstyranniet, og undervejs møder man et utal af forskellige, genkendelige personligheder - ja, dyrk fx lige Nikolaj Lie Kaas' Tommy i traileren. 

Rollelisten er tungt besat af danske topnavne, der tæller Jacob Lohmann, Katrine Greis-Rosenthal, Carsten Bjørnlund, Amanda Collin, Lise Baastrup, Rasmus Bjerg, Line Kruse, Nikolaj Lie Kaas og Lars Brygmann. Og mange flere. Se bare plakaten herunder!

Filmen er instrueret af Paprika Steen og skrevet af Jakob Weis, der også stod bag 'Den tid på året', der solgte over 320.000 biografbilletter.

'Fædre og mødre' får premiere den 3. november.

 

Fædre og mødre / Nordisk Film

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)