Monstersucces i biograferne! Godzilla og King Kong går en lys fremtid i møde

Flere film kan være på vej
Godzilla x Kong: The New Empire
(© Warner Bros.)

Godzilla x Kong: The New Empire overperformede gevaldigt i de amerikanske biografer, da filmen havde premiere i marts. 

Med en nordamerikansk åbningsweekend på 80 mio. dollars ramte den markant over forventningerne - og på den 10. dag ramte monsterfilmen hele 361 mio. dollars på verdensplan.

Succesen begejstrer naturligvis filmselskabet bag, Legendary Pictures, hvor produktionschefen Mary Parent for nyligt har udtalt til The Hollywood Reporter, at "det er et spændende resultat".

Hun lægger i samme ombæring ikke skjul på, at der godt kunne være en film mere på vej:

- Vi er i en god position til at fortsætte rejsen, men lad os se, hvordan 'Godzilla x Kong' udfolder sig. Det er de tidlige dage, men vi har det godt.

'Godzilla x Kong: The New Empire' følger efter Godzilla vs. Kong fra 2021, der igen er kulmination af flere monsterfilm om kæmpeøglen Godzilla og giga-gorillaen King Kong.

Bullet Train-skuespilleren Brian Tyree Henry kan igen ses i rollen som Bernie Hayes, mens også Rebecca Hall vender tilbage i rollen som Ilene Andrews.

Instruktøren Adam Wingard, der også stod bag 'Godzilla vs. Kong', genforenes desuden med Skønheden og udyret-skuespilleren Dan Stevens, som tidligere har medvirket i Wingards action-thriller The Guest.

'Godzilla x Kong: The New Empire' er aktuel i biografen. Køb dine billetter her på kino.dk.

LÆS OGSÅ: Se det eksklusive interview: Vi har talt med giganterne Godzilla og King Kong