Martin Scorsese og Leonardo DiCaprios næste storfilm får endelig en premieredato

Med Robert De Niro og Brendan Fraser!
Billede
(© Killers of the Flower Moon / Apple TV+)

Det er ti år siden, at de her to herrer sidst samarbejdede på en spillefilm, men nu er en af Hollywoods ikoniske duoer snart tilbage med et nyt projekt. 

Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio har samarbejdet om fem spillefilm – og en enkelt kortfilm – og senere i år får vi endelig deres sjette film, Killers of the Flower Moon, at se.

Western-dramaet bliver vist i udvalgte amerikanske biografer den 6. oktober og i alle landets biografer den 20. oktober, så mon ikke vi kan forvente en dansk biografpremiere til efteråret også.

Filmen fortæller den sande historie om Osage-stammen i det nordøstlige Oklahoma, der i 1920’erne under mystiske omstændigheder bliver myrdet, hvilket starter en stor FBI-efterforskning. Udover Leo byder rollelisten på navne som Robert De Niro, Jesse Plemons og den nykårede Oscar-vinder Brendan Fraser.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio skal spille kendt og berygtet kultleder

'Killers of the Flower Moon' forventes at have en spilletid på omkring tre timer og 20 minutter, og ifølge Leonardo DiCaprio selv er fortællingen et "mesterværk". Det er ret store ord af en skuespiller, der har været med i så mange film af høj kaliber.

Sidst Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio arbejdede sammen på en film var i 2013 på The Wolf of Wall Street, som blev nomineret til fem Oscars, heriblandt en for Bedste film. Faktisk har fire af deres fem samarbejdsfilm fået en Oscar-nominering for Bedste film, så mon ikke vi kan forvente store ting af 'Killers of the Flower Moon' også?

’Killers of the Flower Moon’ har endnu ikke en dansk biografpremiere.