Margot Robbie havde udset en anden Hollywood-stjerne som hovedrollen i 'Barbie'

"Hun er Barbie-energi"
Barbie
(© Warner Bros.)

Storfilmen Barbie har bevist sig selv som årets største biograffænomen med en global indtjening på over 1,2 millarder dollars (8,21 milliarder kroner) indtil videre. Det gør filmen til den 21. bedst sælgende film nogensinde!

Margot Robbie var oprindeligt blot tilknyttet filmen som producer, men hun endte, som vi ved, også med at portrættere legetøjsdukken på det store lærred. Tidligere i år kunne Hollywood-stjernen afsløre, at hendes førstevalg til hovedrollen i stedet var Wonder Woman-stjernen Gal Gadot.

- Gal Gadot er Barbie-energi, udtalte Robbie til Vogue tilbage i maj.

- Fordi Gal Gadot er så umuligt smuk, men du hader hende ikke for at være så smuk, fordi hun er så oprigtig, og hun er så entusiastisk venlig, at det næsten er nørdet. 

Hollywood-stjernen afslørede herudover, at det var instruktør og manuskriptforfatter Greta Gerwig, der insisterede på, at netop Margot Robbie skulle spille hovedrollen.

Læs også: Endnu en milepæl nået: Barbie banker Batman

Gal Gadot har nu for første gang reageret på Robbies udtalelser, og hun havde udelukkende rosende ord til sin skuespiller-kollega.

- Jeg forguder Margot, udtalte Gadot til magasinet Flaunt.

- Margot er en af de kvinder, som du bare gerne vil være venner med. Hun bringer så meget til bordet. Jeg ville elske at lave noget med Margot og var meget rørt [af hendes kommentarer].

- Hun varmede mit hjerte med alt, hun sagde om mig. Jeg er super spændt på deres vegne, og jeg er super spændt for 'Barbie'.

Ifølge Flaunt blev Gadot nødt til at takke nej til at optræde i 'Barbie' på grund af planlægningskonflikter.

'Barbie' handler om den ikoniske dukke, der bor i Barbieland, hvor alt er perfekt. Lige indtil hun får mistanke om, at tingene slet ikke er, som de bør være.

'Barbie' kan ses i biografer landet over nu.

Anbefalet til dig