Liam Neeson skyder med skarpt i actionfilmen 'The Marksman'

Lej eller køb thrilleren hos Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© Voltage Pictures (The Marksman))

 Actionfilmen 'The Marksman' kan nu købes eller lejes på Blockbuster.dk:

En uventet actionhelt i 60’erne
Det lå måske ikke lige i kortene for den Oscar-nominerede skuespiller Liam Neeson, at han skulle gå hen og bliver den hårdtslående actionstjerne, han er i dag.

For med roller i store dramaer som den Oscar-vindende 'Schindlers liste', den biografiske 'Michael Collins' og den romantiske 'Love Actually' på CV’et, skiftede Neeson nemlig senere i sin karriere for alvor hårdtslående retning.

I 2008 sparkede Neeson nemlig for alvor actiondøren ind med den heftige 'Taken', der siden har affødt et par eksplosive efterfølgere. Siden den skelsættende actionbasker, har den irske stjerne skudt med skarpt og slået på tæven i en lang række succesfulde actionfilm.Liam Neeson går til stålet i 'The Marksman'
Nu er den 68-årige Neeson streaming-aktuel i en ny actionfilm, nemlig The Marksman, der bl.a. byder på et brutalt narkokel i Mexico og en intens flugt gennem USA.

'The Marksman' er fortællingen om ranchejeren Jim, en tidligere marinesoldat, der nu bor i Arizona tæt på den mexicanske grænse. Roen varer dog så absolut ikke ved for Jim.

Skæbnen vil, at ranchejeren må hjælpe en ung dreng med at undslippe et farligt mexicanask narkokartel. Dette bliver således starten på en vild jagt gennem USA, hvor Jim får brug for alle sine evner fra sin tid som soldat.Brutale narkokarteller og hårdtslående action
Det er ikke første gang, at Neeson er oppe imod narkohandlere, da han i hævnfilmen 'Cold Persuit' fra 2019 forsøgte at hævne sin søns død. Man finder desuden disse dødelige narkokarteller i en lang række af både klassikere og øvrige voldsomme actionfilm.
 
Således er 'The Marksman' i fornemt selskab med film som 'American Made' med Tom Cruise, Brian De Palmas klassiker 'Scarface' og den intense 'Sicario', videre til film som bl.a. 'Rambo: Last Blood' med Sylvester Stallone, den voldsomme 'End of Watch' og action-komedien 'Bad Boys For Life'.

Så hvis du er til en skarpskydende Liam Neeson, brutale narkokarteller og en hæsblæsende jagt gennem Amerika, er det måske ikke helt skævt for dig at finde den gode plads i sofaen, eftersom 'The Marksman' netop nu kan ses på Blockbuster.
 
'The Marksman' kan købes eller lejes Blockbuster.dk nu.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)