Legendarisk! Se de oprindelige Ghostbusters samlet igen på nyt billede fra kommende film

Who you gonna call?
Ghostbusters 1984
(© Columbia Pictures / Ghostbusters)

Forude venter en ny omgang med spøgelsesjægerne, når Ghostbusters: Frozen Empire har biografpremiere den 27. marts. Det betyder et gensyn med både originale og nye karakterer.

Nu kan man på forsiden af en ny udgave af Empire Magazine se de gamle jægere iført deres ikoniske outfits. Se forsidebilledet nederst i artiklen.

Det betyder, at både Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Dan Aykroyd), Winston Zeddemore (Ernie Hudson) og Janine Melnitz (Annie Potts) er på banen. Harold Ramis, der spillede spøgelsesjægeren Egon Spengler, døde som bekendt i 2014.

Med Janine i front på billedet kunne det tyde på, at hun kommer til at indtage en mere prominent rolle i filmen end tilfældet var i forgængeren Ghostbusters: Afterlife.

På den anden forside af Empire Magazine finder man flere af de nye karakterer, som blev introduceret i netop 'Ghostbusters: Afterlife' sammen med et nyt og slangelignende spøgelse.

SE OGSÅ: Første trailer: New York fryser til is i ny Ghostbusters-film

I 'Ghostbusters: Frozen Empire' vender Ghostbusters-holdet tilbage til, hvor det hele startede, nemlig i den ikoniske brandstation i New York.

Således fortsætter Spengler-familiens historie, når de slår sig sammen med det gamle hold af Ghostbusters, mens sommeren i New York pludselig slår om i vejret og fryser til is.

Udover de originale skuespillere, byder filmen bl.a. også til et gensyn med Paul Rudd som mr. Grooberson, mens både Finn Wolfhard, Mckenna Grace og Carrie Coon er tilbage.

'Ghostbusters: Frozen Empire' har biografpremiere den 27. marts.

Empire Magazine
Empire Magazine