Kontroversiel vært anklager Dwayne Johnson for at lyve: "Sig nu sandheden"

"Der er ingen fucking chance for, at han er ren"
Billede
(© Baywatch / Paramount)

Den kontroversielle vært Joe Rogan er ude med riven. I sin podcast angriber han en af verdens største filmstjerner, nemlig Dwayne 'The Rock' Johnson, for at tage steroider – og lyve omkring det! 

Det sker i kølvandet på, at den kendte fitnesspersonlighed "Liver King", der er selverklæret "raw eater", hvor han har promoveret en diæt bestående af råt kød. 

Men for nyligt blev fitness-guruen afsløret i at tage anabolske steroider – noget som han i flere interviews tidligere har nægtet at gøre.

 

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnan er kæmpe The Rock-fan: "Han har rejst sig som en superhelt"

I sin podcast havde Rogan besøg af manden, som afslørede steroider-brugen hos "Liver King", en anden fitness-influencer kendt som Derek from More Plates More Dates. 

Her fortæller Rogan, at han ikke er overrasket, fordi "det er umuligt at se sådan ud i 40-årsalderen". 

I den forbindelse angreb værten så Dwayne Johnson: "The Rock bør sige sandheden nu". 

- Han burde lave en video, hvor han reagerer på Liver King. Jeg bliver nødt til at fortæller jer det, fordi The Rock har løjet. Der er ingen fucking chance for, at han er ren. Ikke en jordisk chance. Så stor som The Rock er som 50-årig?  

- Han er så kæmpestor, og han er så anderledes fra, hvordan han var 30-årig, udtaler Rogan og fortsætter: 

- Du har et ansvar overfor de mennesker, som lytter til dig. 

- Jeg mener, at du bør være ærlig omkring det, hvilket er, hvorfor jeg er ærlig omkring det. Jeg synes ikke, at der er noget galt med at tage hormon erstatning, slutter værten. 

 

LÆS OGSÅ: Dwayne Johnson er mere pumpet end nogensinde før på nyt foto

Dwayne Johnson har tidligere erkendt, at han har eksperimenteret med steroider, da han var 18-19 år, men har senere sagt, at han lever et stereoide-frit liv

Joe Rogan var tidligere i år i vælten, da han kom med misvisende informationer omkring COVID-vaccinationer og brugen af racistiske ord i sin podcast. I den forbindelse kom The Rock faktisk Rogan til undsætning med en video, som senere delte hans egne fans, hvilket betød, at Johnson senere trak sine udtalelser tilbage. 

Superstjernen, der lige nu er aktuel i Black Adam, har endnu ikke reageret på anklagerne fra podcasten.