Kommer til vinterferien: Dansk popstjerne har lavet fest-sangen til ny familiefilm

Hør sangen og se musikvideoen her
De tre Bukke Bruse i badeland
(© Nordisk Film Distribution / De tre Bukke Bruse i badeland)

Kan det her mon blive arvtageren til landeplagen 'Baby Shark'? 

Der er i hvert fald fuld fart på, når Wafande giver den gas i titelsangen 'Badebussen' til den animationsfilmen De tre Bukke Bruse i badeland.

Se og hør musikvideoen til 'Badebussen' nederst i artiklen. 

Du kan jo prøve at synge med, da musikvideoen er tekstet og klar til karaoke på dansegulvet.

Spørgsmålet er så bare, om du kan følge med det høje tempo og ramme tonerne, når der bl.a. synges "Vi må ikke bade med dilleren ude".

Mange vil nok kende bl.a. nummeret 'Gi' Mig Et Smil' af Wafande, som altså her leverer vokalen til titelsangen, der er lavet af DJ MøMø. 

Udover at levere vokal til nummeret, har Wafande også lagt stemme til filmens DJ:

- Jeg har lagt stemme til DJ'en i filmen, og det har været en virkelig sjov opgave! Der er fart på ham og nummeret 'Badebussen' er en kæmpe fest. Fortæller popstjernen.

'De tre Bukke Bruse i badeland' er en nyfortolkning af det kendte eventyr om de tre Bukke Bruse. 

I denne animerede version for store og særligt små, gider de tre Bukke Bruse ikke at tage ud på græsengen pga. trolden under broen. De vil i stedet i badeland.

Derfor lægger den sultne trold en plan, hvor han vil forsøge at overraske de tre Bukke Bruse med sine snedige tricks. Spørgsmålet er nu, om de tre Bukke Bruse vil nå frem til badelandet uden at blive spist af trolden?

Bag filmen finder man holdet, der også har lavet kritikerroste animationsfilm for de mindste i form af Dyrene i Hakkebakkeskoven fra 2016 og Folk og røvere i Kardemomme By fra sidste år.

'De tre Bukke Bruse i badeland' har biografpremiere den 8. februar.