Køb dine billetter til 'Dune: Del 2' på kino.dk nu

Forsalget er nu startet
Dune: Del 2
(© Warner Bros.)

Den længeventede opfølger til Denis Villeneuves science fiction-brag Dune får endelig dansk biografpremiere den 28. februar efter sin udsættelse.

Forsalget til Dune: Del 2 starter snart her på kino.dk og Warner Bros. afslører nu også, at vi igen vil kunne opleve den første film på det store lærred.

Forsalget til 'Dune: Del 2' er startet på kino.dk

KØB BILLETTER HER

Den første Dune: Del 1 kan ses i biografen fra den 9. februar, hvor der til forestillingerne vil blive vist et 10-minutter langt eksklusivt klip fra 'Dune: Del 2'.

Biografpublikummet vil herudover også få muligheden for at se begge film i træk til et specielt Dune-marathon, der finder sted den 27. februar i udvalgte biografer.

'Dune: Del 2' følger op på hændelserne i den foregående film, og nu forenes den unge hertug Paul Atreides med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. 

Storfilmen bygger igen på Frank Herberts roman-klassiker om Paul Atreide og hans oplevelser på ørkenplaneten Arrakis. Da han denne gang står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universitets skæbne, gør han alt for at forhindre en frygtelig fremtid. 

Kæmpestjernen Timothée Chalamet står i front, mens den vilde rolleliste også byder på bl.a. Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Rebecca Ferguson og Josh Brolin, mens nye karakterer spilles af Florence Pugh, Austin Butler og Christopher Walken.

'Dune: Del 2' er en af de mest ventede film i 2024, og filmens trailere lægger også op til endnu et visuelt overlegent science fiction-brag.

Spilletiden på den nye film blev afsløret for en måneds tid siden, hvor det blev bekræftet at efterfølgeren med sine 2 timer og 46 minutter er 11 minutter længere end sin forgænger.

Instruktøren Denis Villeneuve har udover 'Dune' tidligere stået bag anmelderroste titler som Blade Runner 2049, Arrival, Sicario og Prisoners.

'Dune: Del 2' får biografpremiere den 28. februar. Du kan købe dine billetter her på kino.dk fra den 26. januar.