Klovn 3 bliver den sidste omgang med Frank og Casper

Trilogien afsluttes
Billede
(© TV2)

Vi har længe skrevet om det, men nu er det 100 % offentliggjort: 'Klovn 3' vil ske!

Det meddeler Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution, der også afslører filmens titel, Klovn The Final, samt at Frank Hvam og Casper Christensens tredje omgang bliver den sidste af sin slags.

”En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med KLOVN THE MOVIE for snart et helt årti siden. Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum som vi tror det bliver for os,” skriver Casper og Frank. 

Med dette punktum afsluttes et yderst succesfuldt kapitel i dansk film. Klovn: The Movie fra 2010 og Klovn Forever fra 2015 har tilsammen solgt over 1,3 mio. biografbilletter.

Ifølge pressemeddelelsen har Casper og Frank altid tænkt Klovn-filmene som en tåkrummende trilogi spundet over: "Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab."

Sidste film vil fokusere mest på ægteskabets pinligheder, eftersom den første film handlede om Franks akavede kamp for at blive far, mens toeren tog fat i det kærlige men vanvittige venskab med Casper. 

Plottets detaljer er stadig hemmelige, men Nordisk Film afslører da, at filmen vil tage udgangspunkt i Franks 50 års-fødselsdag.

Klovn The Final går i optagelser i morgen og får dansk premiere den 30. januar 2020.