Klar til udlandet: Trine Dyrholm har 2 film med Hollywood-stjerner på vej

Bl.a. overfor aktuel Marvel-stjerne
Billede
(© Dronningen / Nordisk Film)

Dronningen af dansk film, Trine Dyrholm, er ikke et ukendt navn i udlandet, hvor hun allerede har medvirket i flere film, bl.a. som titelrollen i Nico, 1988 om den tyske sanger.

Men nu har danskeren intet mindre end to spændende internationale projekter på vej.

Det ene blev indspillet i Liverpool i 2021 og bliver vist på diverse filmfestivaler. Det drejer sig om det britiske drama ’The Almond and the Seahorse’, der følger et par, som er ramt af en hjerneskade, og de konsekvenser som følger.

’The Almond and the Seahorse’ har Rebel Wilson i sin første seriøse hovedrolle efter et større vægttab. Den australske stjerne slog igennem i Hollywood-komedier som Brudepiger og Pitch Perfect, men har også medvirket i bl.a. Oscar-vinderen Jojo Rabbit.

På rollelisten finder man altså danske Trine Dyrholm, men også den anerkendte franske stjerne Charlotte Gainsbourg, der af flere omgang har arbejde med Lars von Trier. Bag kameraet finder man Tom Stern, der har været Oscar-nomineret for sin fotografering i ’The Changeling’.

 

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk afslører: Denne dansker er alle i Hollywood interesserede i

Men det stopper ikke her, fordi tidligere i år afslørede Trine Dyrholm selv på sin Instagram, at hun var i Holland og Luxembourg for at optage en film med Hollywood-stjernen Tim Roth. Se foto af dem sammen nederst.

Roth er kendt fra bl.a. film som Reservoir Dog og The Hateful Eight samt tv-serien ’Lie to Me’. Men han er faktisk lige nu aktuel i Marvel-serien She-Hulk.

Filmen har titlen ’Poison’ og følger et møde mellem et tidligere par (Dyrholm og Roth), der ser hinanden for første gang i ni år, da de mødes på kirkegården, hvor deres eneste barn er begravet.

Det første foto fra filmen blev offentliggjort i marts i år via Screen Daily.

Hverken 'The Almond and the Sea' og 'Poison' har en danske premieredato.

Trine Dyrholm er næste gang biografaktuel i den danske film ’Ingen kender dagen’ fra 27. oktober.


Foto: Markus Jans / Deal Productions