Klar til mere opkast? Tredje film om brutal dræberklovn har fået premieredato

Klovnen går juleamok!
Terrifier 3
(© Another World Entertainment / Terrifier 3)

Hvis julefreden skal ødelægges, så får du her et tip af den klamme slags. Fortsættelsen til de blodsjaskede Terrifier og Terrifier 2 har nemlig fået premieredato her i landet - lige i tide til jul.

'Terrifier 3' har biografpremiere den 14. november 2024.

Ja, der er lagt op til en noget utraditionel julefilm, når den morderiske Art the Clown vender tilbage til Miles County, hvor han vil gøre livet blodrødt for beboerne.

Godt nok er det jul i splatterland, men julemanden kommer i år altså med en brutal økse i hånden, så ingen kan føle sig sikre.

Dræberklovnen vil således igen sprede død og ødelæggelse på opfindsom og sadistisk vis i det tredje spillefilmskapitel, der bestemt har noget at leve op til. 

For hvor den første 'Terrifier' fra 2016 - efter en kortfilm af samme navn fra 2011 - hurtigt vandt popularitet blandt det splatterglade publikum, satte 'Terrifier 2' fra 2022 endnu mere fart på de grænseoverskridende scener.

'Terrifier 2' skulle efter sigende nemlig have fået publikum til både at kaste op og besvime grundet filmens blodige brutalitet.

Det er ikke uden grund, at filmene bl.a. er blevet hyldet for deres yderst bestialske og opfindsomme mord samt brugen af blodigt praktiske effekter.

Instruktør og manuskriptforfatter Damien Leone vender tilbage. Det samme gør David Howard Thornton som den morderiske klovn - nu med nissehue!

'Terrifier 3' har biografpremiere den 14. november 2024.