Kino.dk lancerer ny app til mobilen

Opdateret med ny biograf-funktion
Billede
(© kino.dk)

Du kan finde kino.dk via de to links herunder:

Download her til iPhone (App Store)

Download her til Android (Google Play)

 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre app'en, og i den seneste opdatering har vi tilføjet muligheden for at vælge favoritbiografer. Man kan således trykke på den lille stjerne i højre side af billedet (eller på biografens egen profil) for at tilføje den som favorit. Så er dine favoritbiografer altid lige ved hånden.

Vi vil meget gerne have så meget feedback på app'en som muligt - ros og ris. Derfor håber vi, at I vil anmelde os på App Store og på Google Play samt skrive i kommentarfeltet forneden.

------------------------

I denne uge har vi på kino.dk lanceret en ny app, hvor du kan booke billetter, læse om film og se trailers. Og det har været tiltrængt.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at hverken vi eller brugerne har været rigtig tilfredse med vores app. Derfor har vores tekniker brugt Corona-nedlukningen til at kode en helt ny app, hvor alt overflødigt er skrællet fra.

Vi har satset på hastighed, stabilitet og brugervenlighed. Væk er i første omgang flere af de features, vi aldrig har fået til at fungere optimalt.

Men vi vil rigtig gerne have dit input til den nye app:

- Hvad du synes om den, som den er nu?

- Hvad vi skal fokusere på at udvikle til næste opdatering?

Skriv gerne en anmeldelse i App Store eller Google Play Store. Eller kom med din mening i kommentarfeltet herunder.

  

Rigtig god fornøjelse med vores nye app.