Kevin Spacey reagerer på ny serie om ham: Et desperat forsøg på at få seere

Se den første trailer for serien
Billede
(© House of Cards / Netflix ©)

Den i dag 64-årige skuespiller Kevin Spacey får sin egen todelte dokumentarserie med titlen 'Spacey Unmasked'. Se den første teaser trailer nederst i artiklen.

Serien fortæller skuespillerens historie fra rejsen til stjernestatus og nedturen som følge af de mange anklager i 2017 og frem mod ham om bl.a. seksuelle overgreb, hvoraf han i flere tilfælde er blevet kendt ikke skyldig.

Det er dog ikke med Kevin Spaceys gode vilje, at dokumentaren er blevet til. Den byder bl.a. på helt nye interviews med folk omkring skuespillerens virke og liv. Det skriver Variety.

Kevin Spacey - der bl.a. er kendt for roller i Se7en, The Usual Suspects, American Beauty og L.A. Confidential samt serien 'House of Cards' - har således udtalt sig på det sociale medie X den 2. maj:

- I løbet af den sidste uge har jeg gentagne gange anmodet om, at Channel4 (der står bag dokumentaren, red.) giver mig mere end 7 dage til at svare på beskyldninger mod mig, der går 48 år tilbage og give mig tilstrækkelige detaljer til at undersøge disse forhold.

Den dobbelt Oscar-vindende skuespiller hævder desuden, at den britiske kanal afviste forlængelse af responstid med begrundelsen, at et svar på syv dage på nye, anonymiserede og ikke-specifikke påstande er en "fair mulighed" for at tilbagevise anklager mod ham.

Kevin Spacey uddyber i sit opslag på X:

- Jeg vil ikke læne mig tilbage og blive angrebet af et døende kanals ensidige 'dokumentar' om mig i deres desperate forsøg på seertal ("ratings"). Han fortsætter:

- Hver gang jeg har fået tid og et ordentligt forum til at forsvare mig selv, er beskyldningerne slået fejl ved nærmere undersøgelser, og jeg er blevet frikendt.

Kevin Spacey vil på X på et tidspunkt i weekenden den 4.-5. maj komme med et yderligere modsvar.

'Spacey Unmasked' vil blive vist på Channel 4 den 6. og 7. maj.