Kan du genkende ham? Dansk skuespiller vender efter 25 år tilbage som kultdyrket vampyr

Bered jer på blod, sværdkampe og masser af hugtænder
Anders Hove Subspecies V: Blood Rise (Full Moon Features/Charles Band Productions)
(© Subspecies V: Blood Rise (Full Moon Features/Charles Band Productions))

Første gang man kunne opleve den danske skuespiller Anders Hove i den desværre noget oversete vampyr-rolle som Radu Vladislav, var i 1991 med den atmosfærefulde 'Subspecies'.

Den første film affødte en franchise, hvor den amerikansk-romanske film således fik tre fortsættelser i form af 'Bloodstone: Subspecies II' (1993), 'Bloodlust: Subspecies III' (1994) og 'Subspecies 4: Bloodstorm' (1998) - alle med Anders Hove som Radu.

Nu vender den 67-årige skuespiller tilbage i sin blodsugende rolle for femte gang med 'Subspecies V: Blood Rise', der får premiere på et tidspunkt her i 2023.

 

LÆS OGSÅ: Her er den uhyggeligste gyser nogensinde - uden for USA

Vampyr-filmen har nu fået en ny trailer, der giver et godt kig på den femte film i serien - herunder naturligvis også en skummel Anders Hove med hugtænder og lange krogede fingre. Se traileren herover.

Anders Hoves portræt af den Dracula-lignende vampyr vender altså her 25 år efter den forrige film tilbage. Det samme gør de fire første films instruktør Ted Nicolaou.

Sjovt nok er her ikke tale om en sequel, men derimod en prequel, der således fortæller vampyren Radus forhistorie - og hvordan han blev til.

Den danske skuespiller har mere end 100 skuespiller-krediteringer på filmdatabasen IMDb, hvor man i dansk regi bl.a. kender ham fra film som Journal 64 og Vinterbrødre samt i et utal af serier, så som 'Kastanjemanden' og 'Badehotellet'.

'Subspecies V: Blood Rise' får premiere i 2023. Hvorvidt vi får filmen at se i de danske biografer vides endnu ikke.

Herunder ses Anders Hove som lægen Curt Wad i Afdeling Q-filmen 'Journal 64':

Herunder endvidere et par billeder fra den kommende 'Subspecies V: Blood Rise':

 

 

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)