John Travolta rygtes tilbage i fortsættelse til ikonisk 90'er-actionfilm

Vi er SÅ klar!
Face/Off (Paramount Pictures)
(© Face/Off (Paramount Pictures))

Der har i efterhånden nogle år været tale og sin del af rygter om, at der kommer en fortsættelse til John Woos 90'er-klassiker Face/Off med Nicolas Cage og John Travolta i hovedrollerne.

Nu pustes der så ekstra til gløderne for, at en Face/Off 2 kunne blive til virkelighed. Det skriver CBR.

For ikke nok med, at Nicolas Cage skulle være klar til at vende tilbage, forlyder det nu, at også John Travolta gerne hopper ombord på en mulig fortsættelse.

Det er dog stadig rygtebørsen, der svirrer, da der ikke har været nogen officiel udmelding om ovenstående - eller om 2'eren i det hele taget bliver en realitet.

Instruktørstaffen skulle dog blive givet videre fra John Woo til Adam Wingard, der er biografaktuel lige nu med Godzilla x Kong: The New Empire.

Eftersom snakken er gået på, at 'Face/Off 2' vil være en reel fortsættelse af historien i den første film, spekuleres der selvsagt i, hvordan Nicolas Cages karakter skal kunne vende tilbage med tanke på hans skæbne i originalen.

Men så igen, en film med ansigtsforbyttende action skal nok kunne klare den "lille" forhindring.

Det har bl.a. også lydt fra Nicolas Cage selv, at de to hovedkarakterers børn kunne komme til at spille en rolle i den eventuelle fortsættelse, mens skuespilleren ligeledes afslører, at han har indledende diskussioner om en mulig 2'er:

- […] 'Face/Off' [2, red.] bliver en efterfølger, der lægger op til mange drejninger og uforudsigeligheder. Hvis man medregner idéen om, at Castor og Sean får børn, og disse børn vokser op, så bliver det som tredimensionel skak, og så er det ikke kun to, John Travolta og mig selv. 

'Face/Off 2' er dog endnu ikke annonceret fra officiel hånd. Vi følger sagen her på kino.dk.