James Cameron taler over sig: Stor ændring på vej i 'Avatar 3'

Central position udskiftes i fortsættelserne
Billede
(© Foto: Walt Disney Pictures)

Efter 13 års ventetid, har man nu siden december endelig kunne sætte sig til rette i biografsæderne landet over for at se storfilmen Avatar 2: The Way of Water. Med filmens succes i biograferne, er fans nu også allerede begyndt at vende blikket mod de næste film - og nye detaljer slipper løbende ud.

 

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om 'Avatar 3': Harry Potter-stjerne, ild-Na'vier og mulig titel

Senest har den ambitiøse filmskaber James Cameron, som står bag filmserien, der i alt skal bestå af fem Avatar-film, ved et uheld afsløret, at Sam Worthingtons karakter Jake Sully, der er fortælleren i de to første film, overlader fortællerrollen til sønnen Lo'ak i Avatar 3.

I et nyt interview, kan man høre Cameron sige: 

- [Lo'ak] er allerede fortæ...Åh, jeg afslører noget her...

Selvom det tilsyneladende ikke var planen, at Cameron skulle afsløre, at Jake Sully ikke længere ville være fortællerstemmen i de resterende film, virkede det dog ikke til at slå den 68-årige instruktør ud.

- Det er okay. Jeg tror faktisk, at det kan være spændende for folk at tænke på det, der kommer, bemærkede han. 

 

LÆS OGSÅ: 13 år undervejs: Derfor måtte publikum vente så længe på 'Avatar 2'

- Jake var voiceover-fortælleren i 1'eren og 2'eren. Vi har en ny fortæller til hver af de efterfølgende film. Vi ser det igennem en anden karakters øjne, og den tredje film er gennem Lo'aks øjne. 

Karakteren Lo'ak, der spilles af Britain Dalton, får altså nok en betydelig større rolle i den næste film, der forventes at få biografpremiere næste år. 

'Avatar 3' har den foreløbige premieredato 20. december 2024.