James Cameron tændte af over film-chefs krav til 'Avatar': "Fuck ud af mit kontor"

Filmskaberen har lidt af et temperament
Avatar 2009
(© Avatar (20th Century Fox))

Nu er der ikke længe til, at fortsættelsen til Avatar fra 2009 lander i biografen. For her 13 år efter kassesuccesen, har Avatar: The Way of Water nemlig biografpremiere den 14. december.

Den længeventede opfølger har en spilletid på intet mindre end 3 timer og 10 minutter. Den første film er således små 30 minutter kortere. Det var dog i sin tid ikke kort nok for en af filmstudiets chefer.

Det fortæller filmskaberen James Cameron i et nyt interview med GQ. Faktisk gik mødet i sin tid så stridfyldt for sig, at Avatar-instruktøren smed bossen på porten med ordene "Fuck ud af mit kontor".

 

LÆS OGSÅ: Derfor måtte publikum vente så længe på 'Avatar 2'

James Cameron vil dog ikke sætte navn på den pågældende chef hos 20th Century Fox, der altså ønskede, at 'Avatar' blev klippet kortere - og det endda med kun få måneder til filmens premiere i 2009, hvor den som bekendt efterfølgende indtog førstepladsen over de mest indtjenende film (inflation dog ikke medregnet).

En imponerende placering filmen stadig besidder, hvorfor man jo kan spekulere i, hvor den nye 'Avatar: The Way of Water' kommer til at placere sig på listen over de største kassesucceser i biografen.

I interviewet fortæller James Cameron endvidere, at han sagde noget til den pågældende boss, som han aldrig har sagt til nogen før i branchen, nemlig at han med sikkerhed mente, at 'Avatar' kom til at tjene alle sine penge ind. Det gjorde filmen som bekendt og meget mere til.

'Avatar: The Way of Water' har biografpremiere den 14. december.