Instruktør fyret fra Freddie Mercury-film

Opdateret: ny instruktør tilknyttet
Billede
(© 20th Century Fox)

Opdateret: Instruktøren bag Eddie the EagleDexter Fletcher, har netop overtaget tjansen i instruktørstolen.
______________________________________

Instruktøren Bryan Singer er blevet opsagt fra produktionen af filmen Bohemian Rhapsody. Det sker tre dage, efter han forlod optagelserne, skriver Variety.

20th Century Fox bekræfter, at Singer ikke længere er instruktør af filmen om Queen-forsangeren Freddie Mercury.

Ifølge kilder skyldtes instruktørens oprindelige fravær, at hovedrolleindehaveren Rami Malek havde klaget over, hvad han mente, er manglende professionalisme fra Singers side. Fox kalder det for ”uventet adfærd” og har sat produktionen på pause.

Samtidig forlod en anden skuespiller, Tom Hollander, i en periode settet, fordi han også fandt Singers adfærd upassende.

Nu er der jo altid to sider af en sag, og Bryan Singer har selv udtalt via sin advokat, at Fox afviste at give ham fri for at besøge den ene af sine forældre, der er syg. Ifølge en insider har instruktøren fortalt filmselskabet, at han lider af posttraumatisk stress, men de valgte ikke at reagere.

Uanset hvad der er sket, kan man ikke andet end tænke tilbage på tidligere anklager mod instruktøren, der angiveligt har forgrebet sig på unge mænd. Hvorvidt det samme er sket med Malek og Hollander, afslører historierne ikke noget om, men i disse #metoo-tider, synes tanken ikke helt langt ude.

Med kun tre uger tilbage af optagelserne er det mildest talt en uheldig situation, og indtil videre er der ikke offentliggjort en ny instruktør på projektet.

Bohemian Rhapsody er planlagt til dansk biografpremiere 25. december 2018, men datoen bliver måske flyttet.