Ikonisk hovedrolle forlader 'Scream 6': "Det var ikke sket, hvis jeg var en mand"

Det bliver uden tvivl et savn for gyser-franchisen
Billede
(© Dimension Films)

Tidligere i år vendte den morderiske Ghostface tilbage med det veloplagte reboot Scream. Den femte film i gyserfranchisen, som tog sin begyndelse med Wes Cravens nyklassiker af samme navn fra 1996.

Siden den første film har man kunnet finde Neve Campbell i rollen som overleveren Sidney Prescott.

Det blev dog med den femte film også sidste gang, vi kommer til at opleve Scream-ikonet i den populære slasher-serie. I hvert fald som tingene ser ud nu.

Allerede i juni fortalte stjernen nemlig til manges skuffelse, at hun ikke vender tilbage i Scream 6. Det vil hun ikke, da hun ikke mener, at tilbuddet om at vende tilbage svarede til den værdi, hun tilfører franchisen. Det skriver Variety.

 

LÆS OGSÅ: 'Scream 6' bliver blodigere end nogensinde før, men må undvære ikonisk karakter

Nu er Campbell igen ude med udtalelser om sit fravalg af 'Scream 6'. Hun fortæller til People, at hendes tilbud om at vende tilbage i en sjette film ikke ville være så lavt, hvis hun var en mand:

- Som kvinde i denne branche, tror jeg, det er virkelig vigtigt for os at blive værdsat og at kæmpe for at blive værdsat.

Stjernen fortsætter:

- Jeg tror ærligt talt ikke på, at hvis jeg var en mand og havde lavet fem film i en stor blockbuster-franchise i mere end 25 år, at det tal, jeg blev tilbudt, ville være det tal, der ville blive tilbudt en mand.

- I min sjæl kunne jeg bare ikke gøre det. Jeg kunne ikke gå på settet og føle det - at føle mig undervurderet og føle uretfærdigheden eller manglen på retfærdighed omkring det.

LÆS OGSÅ: Ghostface fortsætter: 'Scream 6' er allerede på vej

I sin udtalelse tilbage i juni, skrev Campbell bl.a., at det var hårdt at forlade Scream-franchisen og tilføjede, at hun elskede alle sine Scream-fans, der altid har støttet hende:

- Jeg er for evigt taknemmelig for jer og for alt, hvad franchisen har givet mig i løbet af de forgangne 25 år.

Men håbet er måske ikke helt slukket, fordi i et interview med ET afslører Cambell, at hun bestemt ville overveje at vende tilbage, hvis de kom med et ordenligt tilbud.

Handling i 'Scream 6' er endnu ikke offentliggjort. Den vil dog igen have morderen Ghostface i centrum for den blodige fortælling. Det bliver som med 'Scream 5' duoen Tyler Gillett og Matt Bettinelli-Olpin, der instruerer.

'Scream 6' afventer en premieredato.