I første trailer til 'Doctor Strange 2' eksploderer multiverset

Det går amok i ny Marvel-film
Billede
(© Disney)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

- "Things just got out of hand"

Sådan lyder det fra Doctor Strange selv - eller er det en ond udgave af magikeren? - i den første trailer til Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness, der netop er landet. Se den øverst.

Som titlen antyder, så går multiverset amok, og den magiske Marvel-helt har svært at få det under kontrol. I traileren ser vi ham bl.a. søge hjælp hos Wanda Maximoff aka Scarlett Witch, der tidligere i år var aktuel i sin egen serie WandaVision.

Vi får også det første kig et enøjet monster, Mordo fra den første film, masser af vild magi - og ja, flere udgaver af Doctor Strange!

LÆS OGSÅ: Ny Spider-Man trilogi med Tom Holland på vej

'Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness' er en fortsættelse til den første film fra 2016, men karakteren var senest aktuel i Spider-Man: No Way Home, hvor Strange netop fik åbnet op for multiverset. Men det var kun begyndelsen!

Bag kameraet står den rutinerede filmskaber Sam Raimi, der bl.a. instruerede Spider-Man-trilogien med Tobey Maguire og Evil Dead-filmene.

Benedict Cumberbatch er tilbage i titelrollen, mens Elizabeth Olsen også gentager sin rolle som Wanda. Herudover kan man glæder sig til at se stjerner som Rachel McAdams, Benedict Wong og Chiwetel Ejiofor.

'Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness' får premiere den 5. maj 2022.