Hvordan kom djævlens søn til verden? Ny gyserfilm giver rædselsvækkende svar

'The First Omen' er aktuel i biograferne
The First Omen
(© The First Omen / Walt Disney Pictures)

Siden mesterværket The Exorcist havde biografpremiere i 1973, har film med præster, nonner og djævleuddrivelser været en fast del af Hollywoods repertoire.

En af de allerbedste film, som 'The Exorcist' inspirerede, kom i 1978 og hed The Omen, og her lærte vi drengen Damien at kende. Det viste sig – spoiler alert – at han var selveste Satans søn, der gjorde livet mere end surt for Gregory Peck og Lee Remick.

Men hvad skete der op til begivenhederne i 'The Omen'? Det får vi svaret på i den nye film The First Omen, der er en forgænger til klassikeren. 

Nu er den nye trailer og plakat kommet, og du kan se begge dele nederst i artiklen.

Den nye film følger en ung amerikansk kvinde, der bliver sendt til Rom for at tjene kirken. Rejsen byder dog på mødet med et mørke, der får hende til at sætte spørgsmål ved sin egen tro.

Ikke nok med det så lurer en frygtindgydende sammensværgelse i kulissen med ønsket om fødslen af intet mindre end den rene ondskab.

'The First Omen' byder bl.a. på talentet Nell Tiger Free, mens man på rollelisten også finder mere garvede navne som Ralph Ineson og Bill Nighy m.fl.

Se den spritnye trailer og plakat herunder.

'The First Omen' får premiere den 4. april.

The First Omen plakat