Hugh Grant gik amok under optagelserne til ny film: "Jeg lavede en Christian Bale"

Endda på første dag…
Billede
(© UIP)

Hugh Grant er måske bedst kendt for sin charmerende persona på skærmen, men den britiske skuespiller har flere gange måtte indrømme, at han ikke altid er den perfekte gentleman.

Det var i hvert fald ikke tilfældet på settet til hans kommende film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

I et interview med Total Film har han fortalt om en episode, hvor han ikke kunne holde sit temperament tilbage:

- Jeg mistede besindelsen overfor en kvinde, da hun gik ind i min synslinje på dag 1. Jeg gik ud fra, at hun var en producer fra studiet, som burde have vidst bedre.

Desværre for alle involveret var Grants antagelser langt fra virkeligheden:

- Så viser det sig, at hun er en ekstremt sød lokal kvinde, som var ledsager for en ung pige.

- Jeg lavede en Christian Bale, konluderer Grant.

 

LÆS OGSÅ: Hugh Grant skal spille skurk i kommende Dungeons & Dragons-film

Han henviser dermed til en episode, der sendte kæmpestjernen Christian Bale ud i et voldsomt uvejr, da han under optagelserne på Terminator Salvation i 2009 råbte af filmfotografen, efter han ved et uheld havde bevæget sig ind i skuespillerens synslinje, mens han filmede. Hændelsen blev optaget på lyd og frigivet til offentligheden. Bale måtte derefter undskylde og kaldte udbruddet "utilgiveligt".

Det er uklart, om kvinden, som Grant lod sin vrede gå ud over, tilgav skuespilleren for hans udbrud, men Grant har tidligere indrømmet, at han har en vane med at miste besindelsen og har fortalt til Vanity Fair, at det nok er en årlig begivenhed:

- Omtrent en gang om året har jeg et mega-vredesudbrud, sagde han.

Men i al retfærdighed, skal det siges, at det nok kan være meget stressende både at skulle håndtere fangehuller OG drager.

Grant spiller en karakter ved navn Forge Fitzwilliam, også kaldet The Rogue, i ’Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’, som har dansk biografpremiere d. 30. marts.

Se traileren herunder: