Hollywood-skuespiller lander første rolle efter Marvel-fyring og voldsdom

Var på stjernekurs inden anholdelse
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Jonathan Majors havde gang i en raketkarriere i Hollywood med roller i bl.a. Creed III, den Emmy-vindende serie 'Lovecraft Country' og som Marvels nye hovedskurk Kang the Conqueror i bl.a. Ant-Man & The Wasp: Quantumania og serien Loki.

Det hele ramlede dog sammen, da skuespilleren blev anholdt efter anklager om partnervold og blev fundet skyldig i to forseelser om chikane og overfald. Dommen medførte nemlig, at Majors blev droppet af både Marvel, sin manager og sit PR-bureau.

Nu har skuespilleren alligevel landet en rolle i indiefilmen 'Merciless', der beskrives som en hævn-thriller. Bag filmen står Martin Villeneuve, der er bror til ingen ringere end den tre gange Oscar-nominerede mesterinstruktør Denis Villeneuve (Dune, Arrival, Blade Runner 2049).

'Merciless' følger en CIA-efterforsker, der går til bekymrende længder, efter at kvinden, han elsker, bliver overmandet af onde kræfter. 

Majors blev i april dømt til et år i voldsterapi i Los Angeles. Alligevel rapporteres det, at filmen begynder optagelser i Saskatchewan til efteråret.

Filmen bliver produceret af Christopher Tuffin, der ikke er bleg for at arbejde med kontroversielle emner. Tuffin er nemlig en af mændene bag sidste års overraskende filmhit Sound of Freedom, der satte ild under flere amerikanske højreradikales konspirationsteorier om magteliten. 

Produceren har udtalt, at han ønsker at starte en bevægelse, der "nægter at lade folkedomstolen og selektiv retsforfølgelse underminere stor kunst og kunstnere". Valget af Jonathan Majors til sit næste projekt er derfor ikke overraskende.

Nyheden kommer kun få dage efter, at den også skandaleramte Armie Hammer har annonceret sit comeback til Hollywood.