Henry Cavill var favorit som James Bond: Ny film er hans svar på Agent 007

Første trailer til spionfilmen 'Argylle'
Argylle
(© Argylle / UIP)

Henry Cavill er af mange fans blevet udpeget som favorit til at overtage rollen som James Bond. Ja, selv kunstig intelligens mener, at briten bør være Agent 007. Men nu ser det ud til, at Superman-stjernen får sin egen agent-filmserie i Argylle.

Instruktøren Matthew Vaughn, der fornyede agentgenren med Kingsman-filmene, har selv sammenliget sin nye film med netop James Bond-franchisen. Samtidig ser han Argylle som første kapitel i en række af film, heller ikke ulig Ian Flemings populære karakter.

Den første trailer til 'Argylle' er netop udkommet. Den kan du se nederst i artiklen, og den giver en fin forsmag på, hvad vi har i vente. Faktisk starter vi et helt andet sted end hos Henry Cavills titelkarakter.

Elly Conway (spillet af Bryce Dallas Howard) er en succesrig forfatter til en række spionageromaner. Hun synes, det bedste i verden er at sidde derhjemme med sin computer og sin kat, Alfie. 

Men da handlingerne i Ellys fiktive bøger - som centrerer sig om den hemmelige agent Argylle (Cavill) og hans mission om at optrevle et globalt spionsyndikat - begynder at afspejle en virkelig spionorganisations hemmelige handlinger, kan Elly godt glemme alt om stille aftener derhjemme.

Ledsaget af den katteallergiske spion Aiden, løber Elly (med Alfie i sin rygsæk) rundt i verden for at være et skridt foran morderne, og snart begynder grænsen mellem Ellys fiktive verden og hendes virkelige verden at skride.

Argylle
(© UIP)

Udover Howard og Cavill leverer Argylle en stærk rolleliste bestående af Samuel L. Jackson, Sam Rockwell, Sofia Boutella, John Cena, Bryan Cranston, Ariana DeBose samt popstjernen Dua Lipa, der også står bag filmens titelsang.

'Argylle' får biografpremiere den 2. februar 2024.

Anbefalet til dig