Helen Mirren brækkede sin finger i ny film: "Stunt-folk burde få Oscars"

Vi taler med holdet fra 'Shazam! Fury of the Gods'
Billede
(© Warner Bros.)

Vi har mødt holdet fra den biografaktuelle efterfølger Shazam! 2: Fury of the Gods. Blandt de nytilkomne navne på superheltefilmens rolleliste er legenden Helen Mirren, ikoniske Lucy Liu og stortalentet Rachel Zegler.

Den nye trio spiller døtrene af Atlas, tre guddommelige søstre, som skaber kaos for Billy Batson aka Shazam! og hans helte-familie. Verdens eksistens trues, og de barnlige helte må finde sammen og besejre de nye skurke.

Den 77-årige Helen Mirren, som her medvirker i sin første superheltefilm, har afsløret, at hun under optagelserne brækkede sin finger i et stunt. Og det måtte vi selvføgelig høre mere om, da vi mødte den nye skurke-trio. For hvor mange af deres egne stunts laver de egentlig selv? Se videointerviewet øverst.

 

LÆS OGSÅ: DC annoncerer 10 superhelte-projekter: Fra ny Superman og gyserfilm til Batman & Robin

- Jeg har ingen stunts, fortæller Rachel Zegler og uddyber:

- Det eneste stunt, jeg havde, sagde de var for farligt, og de havde ret. Hun blev smasket ned i jorden.

Det 21-årige stjernefrø sender derefter bolden videre til sine to rutinerede kollegaer, som hun døber "stunt-dronninger".

Både Mirren og Liu blev hurtigt enige om én ting vedr. stuntfolkene:

- Vi mener, at stuntfolk skulle have deres egen Oscar-kategori. Ikke kun på grund af selve stuntet, men også udformningen af stuntet, siger Mirren og fortsætter:

- Det tekniske, der er involveret, som fx i et stunt med Zac Levi, hvor jeg skulle flippe ham frem og tilbage. Det var faktisk utrolig kompliceret!

Den tidligere Oscar-vinder slutter af med at løfte armen og sige: "Oscars til stuntfolk", hvor til Lucy Liu bakker hende om med ordene "Yes. Please. 1000%".

'Shazam! Fury of the Gods' kan ses i biografen nu.

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)