Handlingen i 'Ghostbusters 4' afsløret: Vender tilbage til rødderne

Se også den mulige titel
Ghostbusters
(© Ghostbusters (1984) / Columbia Pictures)

Ghostbusters: Afterlife var et vellykket reboot af de to oprindelige film, som samtidig, uden at overgøre det, hyldede originalerne.

Den foregik i Oklahoma - langt fra New York City og det spøgelsesjagende firkløver - og samtidig var det efterkommere og deres venner, som udgjorde de nye hovedroller.

Nu lader det dog til, at seriens fjerde kapitel, der ifølge Bloody Disgusting lige nu har arbejdstitlen Ghostbusters Firehouse, vender tilbage til rødderne. Ifølge filmens synopsis så kommer den nye film nemlig til at foregå i New York City:

- Efter begivenhederne i Oklahoma vender Ghostbusters-holdet tilbage til, hvor det hele startede: New York City! Spengler-familiens historie fortsætter med en ny gruppe Ghostbusters ledet af Winston Zeddemore (Ernie Hudson) og Ray Stantz (Dan Aykroyd).

 

SE OGSÅ: Helen Mirren brækkede sin finger i ny film: "Stunt-folk burde få Oscars"

Det lader således ikke bare til, at de fire unge Ghostbusters fra 'Afterlife' får rampelyset for sig selv, men at de får følgeskab af Ernie Hudson og Dan Aykroyd fra de oprindelige film. Vi så dem naturligvis kortvarigt i 'Afterlife', men hvis vi skal tro på synopsen får parret meget mere tid på lærredet.

Den nyeste film endte med en post-credit scene, hvor netop Ernie Hudsons Winston fik sit comeback, endda med et hint til, hvad der kunne vente i de kommende forsættelser.

Indspilningerne er startet, som Twitter-opslaget nederst i artiklen også understreger.

Ghostbusters: Afterlife-holdet er officielt ombord på den nye film, og derfor kan vi glæde os over gensyn med Celeste O’Conner (Lucky), Paul Rudd (Gary Grooberson) samt de unge Carrie Coon (Callie), McKenna Grace (Phoebe), Finn Wolfhard (Trevor) og Logan Kim (Podcast).

Ghostbusters Firehouse afventer premieredato, men forventes at ramme biograferne i slutningen af 2023.

 

(Kan du ikke se opslaget herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)