Han var savnet i 'Avengers: Endgame': Nu får mægtig Marvel-helt endelig filmdebut

Maze Runner-stjerne scorer superhelterolle
Billede
(© Marvel Comics / Midsommar © A24)

Rygterne om, at Marvels superheltekarakter Adam Warlock skulle medvirke i den nye Guardians of the Galaxy vol. 3, har svirret længe. Nu bekræfter Variety, hvem der skal spille rollen.

Will Poulter, som vi kender fra The Maze Runner-filmene, The Revenant og Midsommar, har scoret rollen som den mægtige Marvel-karakter.

Filmens instruktør, James Gunn, byder sin nye skuespiller velkommen på Twitter med ordene:

- Velkommen til Guardians-familien, Will Poulter. Han er en fantastisk skuespiller og dejlig fyr. Ses om et par uger.

Allerede i 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' blev Adam Warlocks fremtid i Marvels filmiske univers (MCU) teaset. Her skaber Sovereign-lederen Ayesha (Elizabeth Debicki) et væsen, der skal udslette vores helte fra Guardians of the Galaxy. Navnet på væsnet: Adam!

LÆS OGSÅ: Mavel har 31 film og serier på vej

Men hvem er så Adam Warlock? Nu går vi ind i spoiler-land, både for tegneserien og de to Avengers-film Infinity War og Endgame, så hvis man ikke vil vide mere, skal man stoppe med at læse videre.

Adam Warlock blev skabt i slutningen af 1960erne til Marvels tegneserier og blev siden en af de mægtigste helte i det store sortiment. I tegneserien 'Infinty Gauntlet', hvis handling i stor stil ligger bag 'Infinity War' og 'Endgame', spiller Warlock en væsentlig rolle i besejringen af Thanos.

Modsat Iron Man i 'Endgame' er det nemlig Warlock, der nupper den almægtige Infinity Gauntlet fra superskurken. Jordens mægtigste helte kunne således godt have brugt hjælp fra et af universets mægtigste helte.

I et senere tegneserieforløb, lidt forvirrende kaldet 'Infinty Wars', opstår der en ond version af Warlock kaldet Magus, der forsøger at skaffe Infinity Gauntlet for at udslette universet, men efter en kosmisk kamp mellem original og kopi sejrer det gode.

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Marvel-boss udtaler sig om 'Avengers 5'

Undervejs i forløbet støder vi ind i en anden superskurk, Kang the Conqurer, der også bliver en af Marvel-filmenes hovedskurke i løbet af de næste år. Jonathan Majors er i øvrigt valgt til rollen, og vi fik et glimt af ham i serien Loki, ligesom han spiller en rolle i Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Ergo er Kang og Adam knyttet til hinanden i tegneserien og får formentlig også spilletid i en kommende MCU-film, som med en vis sikkerhed vil indeholde en del tidsrejser og alternative virkeligheder.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 får biografpremiere den 4. maj 2023.