Han knuste hjerter som barnestjerne i 90'erne: Sådan ser han ud i dag

JTT er blevet voksen
Home Improvement
(© 'Home Improvement' / Wind Dancer Productions)

Før JT, alias Justin Timberlake, knuste hjerter i 00'erne, var det JTT, der var et af de største teenage-idoler i 90'erne.

Jonathan Taylor Thomas var overalt for knap 30 år siden og medvirkede i flere succesrige film og tv-serier. En af hans største roller var som Randy Taylor i serien 'Home Improvement' (på dansk kendt som 'Ti tommelfingre') sammen med komikeren Tim Allen. Den ikoniske sitcom kørte i otte sæsoner med i alt 204 afsnit.

Derudover medvirkede han i film som 'Man of the House', 'Tom and Huck', 'I'll Be Home for Christmas' og lagde endda stemme til den unge Simba i Disneys animerede hit Løvernes Konge.

Den unge skuespiller trådte dog tilbage fra skuespil omkring 2005, hvilket er, da han optrådte i et afsnit af Veronica Mars. Han dukkede ikke op på TV igen før otte år senere, da han optrådte i et par afsnit af Tim Allens sitcom 'Last Man Standing' mellem 2013 og 2015.

Den tidligere barnestjerne blev set i december 2023 i en sjælden offentlig optræden i det sydlige Californien.

Se billedet i bunden af artiklen.

Thomas holder i dag meget lav profil, da han umiddelbart ikke ser ikke ud til at have nogen offentlige sociale mediekonti, og det er uklart, hvad han lever af.

Celebrity Net Worth melder, at skuespilleren har en aktuel nettoværdi på 12 millioner dollars.