Godt nyt til fans af John Wick: Ny film er på vej

Han er blind men dødsensfarlig
John Wick: Chapter 4
(© John Wick: Chapter 4 (Nordisk Film))

Da John Wick fik premiere tilbage i 2014, var det nok de færreste, der havde regnet med, at den ville blive så massiv en succes.

Siden da er det blevet til hele fire John Wick-film, tv-serien 'The Continental' og en kommende spin-off-film under navnet Ballerina med Ana de Armas i hovedrollen.

Men som om det ikke var nok, så er der nu offentliggjort endnu en spin-off, som tager udgangspunkt i en karakter fra John Wick: Chapter 4. Det skriver IGN.

Mere specifikt er der tale om den blinde snigmorder Caine, der er spillet af ingen ringere end Donnie Yen, som også er bekræftet til at vende retur i rollen. 

Og netop Yen må da også siges at passe godt ind i det hårdtslående univers, når man tager hans CV i betragtning, heriblandt hans rolle som Ip Man.

Skulle du ikke have set nogen af Ip Man-filmene, kan vi fortælle, at de alle er ekstrem velkoreograferede kampsportsfilm, hvor Yen kæmper mod alt der kan gå, endda selveste Mike Tyson! 

John Wick 4 / Lionsgate Films
(© Lionsgate Films)

Den kommende spin-off har endnu ikke fået offentliggjort en instruktør, men til gengæld ved vi, hvem der kommer til at skrive den. 

Det bliver en forfatter ved navn Robert Askins, der endnu ikke har haft de store titler under bæltet, men som nok er bedst kendt fra sit arbejde på Netflix-serien 'The Umbrella Academy'.

Når det er sagt så har Lionsgate endnu ikke afsløret noget omkring handlingen på filmen, men med vores kendskab til universet, tør vi godt at love en hårdtslående film. Ydermere var Caine en af flere højdepunkter i 'John Wick 4', så vi glæder os allerede!

Den kommende John Wick-spin-off med Donnie Yen har endnu ingen premieredato.