Fra Star Wars til Ringenes Herre og 'Titanic': Vi har mødt verdens mindste stuntmand

Kiran Shah er aktuel som nisse i ny gyser
'There's Something in the Barn'
(© 'There's Something in the Barn' / Scandinavian Film Distribution )

Kiran Shah - måske siger navnet dig ikke noget. Men vi kan garantere dig for, at du har set mindst en film, hvor den blot 127 cm høje skuespiller / stuntmand er med.

Shah, der er i Guiness Rekordbog for at være verdens mindste arbejdende stuntmand, har nemlig været med i nogle af filmhistoriens mest ikoniske værker og franchises: Star Wars, Ringenes Herre, Hobbitten, Indiana Jones, Harry Potter, 'Aliens', 'Titanic' og ja, listen bliver faktisk ved.

Han har arbejdet med legendariske instruktører som Steven Spielberg, Ridley Scott, James Cameron og Peter Jackson - og spillet overfor stjerner som Harrison Ford og Tom Cruise. 

Nu er Kiran Shah så klar til at rulle sig ud som nordisk nisse! I den nye julegyser There's Something in the Barn spiller han nemlig en nisse, der er bosat i en lade i Norge - og han bliver meget sur på en ny amerikansk familie, der flytter ind.

I anledning af den nye films danske biografpremiere den 2. november gæster Kiran Shah vores podcast, hvor han fortæller flere fantastiske anekdoter om sit arbejde på nogle af verdens allerstørste filmset - og ikke mindst rollen som drabelig nisse!

Vil du med til forpremiere på 'There's Something in the Barn'? Så afholder vi hele tre styks den 30. oktober, hvor du altså både kan fejre Halloween og komme i julestemning.

Det sker i CinemaxX i hhv. København, Odense og Århus, hvor vi også vil være tilstede - og hvor du kan se interview-klip med Kiran Shah. Læs mere og find billetter her.

'There's Something in the Barn' får dansk biografpremiere den 2. november. Se traileren nederst i artiklen.

Lyt til hele podcast herunder - eller find den på din foretrukne podcast-tjeneste (søg blot på "kino.dk filmpodcast")

Anbefalet til dig