Fra Star Wars & Ringenes Herre til ond nisse i ny film: "Jeg ville elske at lave en film i Danmark"

Interview Kiran Shah fra 'There's Something in the Barn'
'There's something in the barn'
(© 'There's Something In The Barn' / Scandinavian Film Distribution)

Skuespiller og stuntmand Kiran Shah har et imponerende CV, der tæller titler som Star Wars, Ringenes Herre, Hobbitten, Indiana Jones, 'Aliens', 'Titanic' og mange flere.

Med sine 126 cm er Kiran verdens mindste stuntmand - og det er ligeledes en perfekt størrelse til at spille nisse i den biografaktuelle There's Something in the Barn.

Vi har mødt Kiran til en snak om både hele karrieren - og mere specifikt den nye julegyser.

Nederst i artiklen kan du se vores video-interview med Kiran Shah, hvor han også sender en lille julehilsen til de danske biografgængere. 

Herunder kan du lytte til hele vores podcast med ham - eller på din foretrukne podcast-app (søg blot på "kino.dk filmpodcast")

Kiran Shah fortæller i interviewet med os, at det faktisk var hans rolle som den onde Ginarrbrik i Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet, der skaffede ham rollen i den nye jule-komediegyser.

Det skete, da filmfotograf Mika Orasmaas kone ved et tilfælde så 'Narnia' i fjernsynet og fik øje på Kiran Shah. Hun råbte fra køkkenet:

-"Kom herud. Jeg tror, at vi har fundet den lille fyr til vores film", fortæller Kiran og fortsætter:

-Mika kom ud og blev overrasket: "Han kan lave ret meget. Vi har brug for ham!". Så jeg fik jobbet uden audition eller interviews.

Kiran fortæller, at optagelserne var utrolig sjove, men også kolde! Han husker især en scene, der involverer en økse og en bil:

-Jeg kan huske en af scenerne, hvor jeg hopper op på en bil med en lille økse. Vi filmede det omkring midnat i minus 39 grader eller sådan noget. Jeg kan huske, at jeg tænkte "Wow. Det er koldt". Men sjovt!

Det er faktisk Kiran Shahs tredje film i Norge, så da vi spørger, om det ikke er på tide, at han kommer til Danmark og laver en film snart, er hans svar resolut:

-Ja, helt sikkert! Jeg ville elske at lave en film i Danmark.

'There's Something in the Barn' følger en amerikansk film, der har arvet et hus. Men de ved bare ikke, at der allerede er en beboer i laden. En nisse, som gerne vil have fred og ro.

Men da familien inden for ganske kort tid overtræder samtlige nisse-regler, bliver nissen ikke bare sur - han bliver rasende! Og en blodig hævn venter!

'There's Something in the Barn' kan ses i biografen nu.

Anbefalet til dig