Forsalget til 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' er startet

Find dine billetter her
Billede
(© Nordisk Film Distribution)

Forsalget til den ventede The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes er nu startet - og du kan købe dine billetter her på kino.dk.

Den nye film udspiller sig i det populære Hunger Games-univers lang tid før, at Katniss Everdeen bliver en del af de dødelige lege.

Vi får således fortalt historien om den unge Coriolanus Snow, der senere hen skulle blive den tyranniske leder af Panem.

I 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' følger vi den kun 18-årige Snow, som står i en afgørende situation for at redde sin families ære og økonomi. Og det går hurtigt op for ham, at han får brug for Lucy Baird for at klare opgaven.

For første gang bliver mentorer, sponsorater og væddemål introduceret til Hunger Games-spillet, og Snow og Lucy står nu over for spørgsmålene: Hvor langt vil man gå for at vinde? Hvad sker der, når rædslen for at blive offer gør en til bøddel? Og hvad vejer mest, når magt og kærlighed placeres på vægtskålen?

Filmen er baseret på Suzanne Collins bogforlæg af samme navn, og instruktøren bag, Francis Lawrence, har også stået bag de sidste tre film i Hunger Games-serien.

I de to bærende hovedroller ses stortalentet Rachel Zegler og Tom Blyth, der står til at få sit folkelige gennembrud med sin præstation som den unge Snow.

På rollelisten kan man også finde Hollywood-skuespillere som Game of Thrones-stjernen Peter Dinklage, den altid sjove Jason Schwartzman og Oscar-vinderen Viola Davis.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' får dansk biografpremiere den 16. november - forsalget er startet nu

Anbefalet til dig