Første reaktioner på ny superheltefilm: "Bedste fra DC siden Nolans Batman"

Anmelderne er begejstrede over 'Blue Beetle'
Blue Beetle
(© Warner Bros.)

Den nye superheltefilm i DC’s filmiske univers Blue Beetle kan ses i de danske biografer lige nu. 

Den latinamerikanske helt er måske ikke så kendt som sine modparter Superman, Batman og Wonder Woman, men de udenlandske anmeldelser af hans solofilm er ikke desto mindre vældigt positive.

En række amerikanske kritikere har set filmen, og de har delt deres umiddelbare reaktioner på de sociale medier. Ord som ”sjov”, ”følelsesladet” og ”kulturelt vigtig” bliver brugt om superheltefilmen, og der er også flere, som bemærker dens latinamerikanske hjerte og fokus på familien som noget, der skiller den ud fra gennemsnittet.

'Blue Beetle' er fortællingen om den mexicanske teenager, Jamie Reyes, der vender hjem fuld af forhåbning om sin fremtid, kun for at opdage, at hjemmet ikke er helt, som han forlod det. 

Mens han prøver at finde sit formål i denne verden, griber skæbnen ind, da Jamie uventet finder sig selv i besiddelse af en ældgammel aktiv genstand - en "Scarab" med bioteknologi. 

Da "Scarab" vælger Jamie til at være dens symbiotiske vært, får han en mageløs rustning, der besidder ekstraordinære og uforudsigelige kræfter. Disse kræfter ændrer for altid hans skæbne, og gør han til superhelten Blue Beetle.

Se de første reaktioner herunder og find dine billetter nederst.

Anbefalet til dig