Første reaktioner på ny Hunger Games-film: Hovedrolle giver "sit livs præstation"

Anmelderne om 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
(© The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes / Nordisk Film)

Nu kan vi meget snart se den nye Hunger Games prequel “The Ballad of Songbirds and Snakes” i biografen. Storfilmen har dansk premiere torsdag den 16. november, men rundt omkring i verden har flere anmeldere allerede set den, og vi har samlet et udpluk af deres reaktioner i denne artikel.

I The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes møder vi Corelianus Snow mange år før, han bliver den diabolske præsident Snow, vi kender som skurken fra de oprindelige Hunger Games-film. Filmen foregår i både Snows og dødsspillenes spæde ungdom og giver et indblik i, hvordan de blev til de rædsler, Katniss stod over for mange år senere. 

Snow spilles af den relativt ukendte, 28-årige Tom Blyth, og han spiller over for Rachel Zegler (West Side Story) som Lucy Grey Baird, den soner fra distrikt 12, Snow får til opgave at være mentor for i spillene.

Hvordan det går, kan I se for jer selv efter den 16. november, og indtil da kan I læse de første reaktioner fra filmen herunder.

-  ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ leverer perfekt den nedadgående spiral, ham, som vil blive til præsident Coriolanus Snow, som fans elsker at hade, gennemgår. Hele castet er fænomenalt. Tom Blyth giver sit livs præstation. (Tessa Smith, Mama’s Geekly) 

-  Castingen rammer plet. Tom Blyth imponerer som en hovedperson med et smuldrende moralsk kompas, og Rachel Zegler balancerer strålende Lucy Grays boblende personlighed og immanente flair for det teatralske med alvoren af hendes situation og den frygt, der følger med. (Perri Nemiroff, Collider) 

-  ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ var mere gribende end originalen. Spændende og barsk, specielt sonernes slåskampe. Længden kunne være blevet trimmet lidt og slutningen kunne have været mindre tvetydig. Men jeg kunne godt lide den. (Rama’s Screen) 

-  ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ er en storslået film, som beriger den oprindelige franchise. Skuespillerne er fremragende, Pete Dinklage, Rachel Zegler, Viola Davis og Tom Blyth er strålende. Produktionsdesign og musik er også højdepunkter. (The Hollywood Handle)
 

- Jeg kan endelig tale om det, og ja ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ er vidunderlig. Skuespillerne er storslåede og filmen var så godt udformet, dens produktionsdesign, musikken, alt er bare perfekt. Ikke min yndlings fra franchisen men stadig så god. Rachel Zegler, du er en dronning. (Richard Neto, The Hollywood Handle) 

-  The Ballad of Songbirds and Snakes er den bedste Hunger Games-film til dato. Den er mørkere, mere et karakterstudie end noget andet men alligevel oprigtigt underholdende hele tiden. Med meget på spil, solid action og dødgode skuespilpræstationer, er det en super spændende tilbagevenden til Panem. (Daniel Howat, Next Best Picture) 

-  The Ballad of Songbirds and Snakes er en af de bedste Hunger Games-film. Coriolanus Snows “rise to power”-historie er veludført af F. Lawrence i denne koldere, mere overeraskende og interessante prequel. Tom Blyth imponerer. Rachel Zegler skinner klart og Jason Schwartzman er hylemorsom. (Fico Cangiano, CineXpress) 

-  The Ballad of Songbirds & Snakes’ er en triumf, som udbygger det fantastiske univers, som franchisen er kendt for. Tom Blyth og Rachel Zegler er virkelig gode hovedroller med meget dynamiske præstationer, og Viola Davis stjæler showet i en lækker skurkerolle. 

Filmen har en mørk og barsk tone, der minder om dens Mockingjay-forgængere med flere skræmmende og intense scener. Dens kommentarer på klassesamfundet, krig og politisk propaganda forbliver lige så stærke, som de var for ti år siden i den første film. (Popcrave)

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes får biografpremiere den 16. november.

 

Anbefalet til dig